Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας οφείλουν να ξεπερνούν ιδεολογικές και κομματικές γραμμές, ακόμα και να υπερβαίνουν  τους ίδιους τους εαυτούς τους για το καλό της πόλης, ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον Ρ/Σ Αθήνα 9.84 και στον δημοσιογράφο Χρήστο Βούζα.

Όταν ρωτήθηκε με ποιόν από τους άλλους υποψηφίους βρίσκεται πιο κοντά, ο κ.Μπακογιάννης απάντησε: «Μα γιατί να μπούμε σε αυτή τη συζήτηση; Γιατί να μπούμε σε αυτή τη λογική; Δηλαδή τι είναι η συναίνεση; Τι είναι η συνεργασία; Ανταλλαγή θέσεων; Είναι το παιχνίδι της καρέκλας; Δηλαδή έρχομαι  και λέω: ‘α, θέλω αυτή την καρέκλα ή δώσε μου αυτή την καρέκλα για να μπορέσουμε να συμφωνήσουμε σε κάτι’; Αν υιοθετήσουμε αυτό τον τρόπο σκέψης, που είναι ο τρόπος σκέψης της κεντρικής πολιτικής σκηνής, τότε πολύ γρήγορα ο κόσμος θα μας πάρει με τις πέτρες και θα έχει δίκιο”.

Τέλος, για την καθαριότητα, ο  κ. Μπακογιάννης επανέλαβε ότι θα επιδιώξει «τη σύμπραξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα», υπογραμμίζοντας πως «δεν είμαι στην λογική των απολύσεων ή της ιδιωτικοποίησης. Σε καμία περίπτωση».

menclinic

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of