Πέμπτη 4 / 6 / 2020

Πατούλης – Μπακογιάννης: Ενωμένοι για την οδική ασφάλεια

23898
0

Στο Σεράφειο Κολυμβητήριο Αθηνών βρέθηκαν χτες στις 18:00 το απόγευμα, ο Γιώργος Πατούλης και ο Κώστας Μπακογιάννης. 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών εκφώνησαν χαιρετισμό την εκδήλωση της Ένωσης Εκπαιδευτών Οδηγών και τοποθετήθηκαν για το σημαίνον ζήτημα που αφορά την βιώσιμη κινητικότητα, την ασφάλεια στους δρομούς πάντα με βασικό άξονα τον ίδιο τον πολίτη.

Ο ίδιος ο κύριος Πατούλης μάλιστα σε μεγάλο κομμάτι της ομιλίας του συνεχάρη τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο για τον κεντρικό τομέα με την παράταξή του, “Νέα Αρχή για την Αττική”, Κίμωνα Λογοθέτη, ο οποίος είναι και γενικός γραμματέας της Ένωσης.

Σίγουρα, ο ίδιος ο κύριος Πατούλης βλέπει στρατηγικά τον κεντρικό τομέα της Αττικής και με την συγκεκριμένη στρατηγική τοποθέτηση του Κίμωνα Λογοθέτη στο ψηφοδέλτιο επιχειρεί να ασχοληθεί και πρακτικά με το αίσθημα ανασφάλειας που υφίσταται στην Αττική.

Το ίδιο δήλωσε και ο κύριος Μπακογιάννης, τόσο με την παρουσία του όσο και με την ομιλία του.

Δείτε τι έγραψε ο Κίμων Λογοθέτης στην ιστοσελίδα του:

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εκδήλωση «Κινούμαστε με Ασφάλεια»

Με τεράστια επιτυχία έλαβε χώρα εχτές η εκδήλωση της Ένωσης Εκπαιδευτών Αθηνών στο Σεράφειο Κολυμβητήριο Αθηνών.

Η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το θέμα της «Κινούμαστε με Ασφάλεια» διερευνήθηκε ενδελεχώς.

Προέκυψαν πολλά σημαντικά πορίσματα με το βασικότερο να είναι ο ίδιος ο πολίτης ο οποίος πάντοτε πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο της πολιτειακής αναζήτησης.

Προσωπικά θέλω να απευθύνω πολλές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Ένωσης Εκπαιδευτών Αθηνών, Πουλιάση Νικόλαο όπως και σε όλους όσους παραβρέθηκαν, την σήμα ΑΕΒΕ ως επίσημο χορηγό της εκδήλωσης και τα αθλητικά σωματεία ΠΑΟ Ρουφ αναγέννηση Πετραλώνων Πανθησειακο και αθλητική ένωση Πετραλώνων για την ευγενική τους υποστήριξη και την συμμετοχή τους.

Τις μεγαλύτερες ευχαριστίες όμως δεν μπορώ να μην απευθύνω στον Κώστα Μπακογιάννη που ήρθε και μίλησε με συγκεκριμένο και στοχευμένο λόγο αλλά ιδιαίτερα στον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος πέρα του ότι μίλησε για την πρόληψη των ατυχημάτων με την ιδιότητα του ως γιατρός, δήλωσε την στήριξη στο πρόσωπό μου για ακόμα μια φορά.

Στον αγώνα για την Αττική για εμένα η βιώσιμη κινητικότητα και η ασφάλεια παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο.

Ευχαριστώ θερμά!

menclinic

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας και εμείς θα σας στέλνουμε όλα τα νέα και τις εξελίξεις τόσο για την Ελλάδα όσο και το Εξωτερικό.
Έχετε την δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να διαγραφείτε από την λίστα μας.