Μήνυμα για την συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων έστειλε απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από την εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Ανασυγκρότηση της Προοδευτικής Παράταξης.

«Επιχειρούμε να μετασχηματίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μαζικό, ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα το οποίο να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά της δημοκρατικής παράταξης στον τόπο μας. Έχουμε κάνει σημαντικά και θαρραλέα βήματα. Προχωρήσαμε στην ΚΕΑ και εγκρίναμε τη νέα διακήρυξη και με ανοιχτό δημοκρατικό κάλεσμα ένταξης στις γραμμές μας ξεκινήσαμε μια μεγάλη πορεία προς τους πολίτες, ώστε να δημιουργήσουμε μια νέα αδιαμεσολάβητη σχέση με την κοινωνία σήμερα έχουμε ανάγκη από μια νέα αριστερά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα εν κινήσει τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας και για το «δάνειο» στήριξης που έλαβε την περίοδο των μνημονίων από τις προοδευτικές δυνάμεις και το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

«Η νέα δεξιά με την μιντιακή υπεροπλία δεν μπορεί πια, να κρύβεται» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας ότι είναι «επιβεβλημένη η δημοκρατική αντίσταση, η προοδευτική συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων, εδώ και τώρα».

Επιβεβλημένη η συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων ενάντια στην καταπίεση και τις προσβολές των νέων παιδιών που ξεγυμνώνονται με πρωτοφανή τρόπο από τους πραιτωριανούς του δόγματος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, νόμου και τάξης.

Είσοδος Α. Τσίπρα
IMG_1972
IMG_1974
IMG_1967

 

IMG_1913
IMG_1914
IMG_1919
IMG_1934
IMG_1929
IMG_1901

Παθητική και αμήχανη εξωτερική πολιτική στα Ελληνοτουρκικά 

Ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά, ανέφερε ότι: «Σήμερα είναι επείγουσα η προοδευτική συστράτευση και η δημοκρατική αντίσταση» και επεσήμανε πως η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης είναι άστατη και σε σύγχυση. Σε αυτό το πλαίσιο, έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση των ΜΟΕ, και έκανε λόγο για «παθητική και αμήχανη εξωτερική πολιτική, που μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικά επικίνδυνη για τη χώρα».

«Και αυτό είναι πατριωτική μας ευθύνη και υποχρέωση να το επισημάνουμε και να το αποτρέψουμε», συνέχισε.

«Εμείς, η προοδευτική παράταξη που πάντοτε στις κρίσιμες στιγμές πήραμε με θάρρος γενναίες αποφάσεις, προτάσσοντας το συμφέρον της πατρίδας έναντι του στενού κομματικού συμφέροντος, αγνοώντας το πολιτικό κόστος. Όπως αποδείξαμε άλλωστε και με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και σε κάθε περίπτωση ο τελευταίος που θα μπορούσε να μας εγκαλέσει για υπονόμευση του εθνικού μετώπου είναι ο κος Μητσοτάκης. Που για να κερδίσει λίγες ψήφους δε δίστασε να δηλητηριάσει και να διχάσει τον ελληνικό λαό, κάνοντας τα εθνικά μας θέματα αντικείμενο κεντρικής πολιτικής αντιπαράθεσης και σημαία ευκαιρίας», είπε.

Ο τελευταίος που μπορεί να μας εγκαλεί είναι ο κ. Μητσοτάκης που έκανε μικροπολιτική με μείζονα εθνικά θέματα υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Στόχος μας είναι ένας μεγάλος, ανοικτός, δημοκρατικός φορέας, μια σύγχρονη, δημοκρατική κυβερνώσα Αριστερά που θα δουλέψει για την συγκρότηση ενός συνεκτικού προγράμματος προοδευτικής διακυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, τις δυσκολίες και τις επιτυχίες της ειδικότερα την έξοδο από τα μνημόνια και την νέα εποχή που έφερε στη χώρα.

«Δεν είχαμε απέναντι μόνο τους δανειστές, είχαμε απέναντι και τη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη που φώναζε βάστα Γερουν γερά» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι ο δρόμος της δεξιάς οπισθοδρόμησης είναι ένας δρόμος αδιέξοδος.

Είναι αναγκαίο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να πέσει η δεξιά αλλά είναι αναγκαίο ένα σχέδιο συνεκτικό προοδευτικό.

Σας καλώ να παλέψουμε μαζί και να κερδίσουμε το στοίχημα, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ και η προοδευτική συμμαχία να γίνει ένα σύγχρονο κόμμα της Αριστεράς της εποχής μας.

Ένα κόμμα ανοικτό και δημοκρατικό όπου η διαφωνία θα είναι πλούτος και η δημοκρατία αναντίρρητη αρχή, ένα κόμμα συλλογικό που οι ηγέτες του δεν θα επιβάλλονται από τους μηχανισμούς αλλά από την ικανότητά τους να πείθουν.

Τα ρεύματα ιδεών δεν μπορούν να συγκροτούνται στην βάση της πολιτικής καταγωγής αλλά στην βάση της πολιτικής πρότασης. Το εγχείρημα μας γίνεται ήδη αντικείμενο συζήτησης στο εξωτερικό. Η δική μας Αριστερά οφείλει να είναι κόκκινη αλλά και πράσινη. Να υπερβούμε τον καπιταλισμό -πριν εκείνος υπερβεί με την αφαίμαξη των πόρων και την κλιματική αλλαγή- τον πλανήτη.

Η εκδήλωση 

Σε ένα γνώριμο για τους περισσότερους χώρο, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου το ΠΑΣΟΚ έχει πραγματοποιήσει σχεδόν όλες τις διεργασίες του, πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκδήλωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, τα 120 πρώην στελέχη του κόμματος του Ανδρέα Παπανδρέου, που ανταποκρίθηκαν στην «απεύθυνση» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «για την ανασυγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιοι σε κείμενό τους.

Μπορεί οι «120» να παρουσιάστηκαν ως νέες μεταγραφές, αλλά αρκετοί από αυτούς βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και πολλοί έχουν γίνει και μέλη και στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του κόμματος.

Στη κίνηση περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Νίκος Μαδεμλής, ο Γιώργος Κίρκος, ο Γιώργος Κασσάρας, ο Θανάσης Οικονόμου, ο Θανάσης Γινόκογλου, ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο Δημήτρης Νικολάου, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Κρίτωνας Βασιλικόπουλος, ο Αυγουστής Μαρούλης, ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο Αγαμέμνονας Τάτσης και ο Νίκος Φωτόπουλος.
Στην εκδήλωση της πρωτοβουλίας για την ανασυγκρότηση και το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, από νωρίς βρέθηκαν και αρκετά στελέχη, βουλευτές και πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα δίνει στην εκδήλωση ιδιαίτερη σημασία ως προς τη διεύρυνση – μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στέλνει και ένα εσωκομματικό μήνυμα για τη διαμόρφωση των συσχετισμών στο επόμενο κρίσιμο Συνέδριο του κόμματος.

Ωστόσο παρατηρεί κανείς ότι οι σημερινοί συγκεντρωμένοι μιλούν για ανασυγκρότηση της «μεγάλης προοδευτικής παράταξης», ενώ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη «μεγάλη παράταξη της Αριστεράς».

Πάντως πληροφορίες κάνουν λόγο και για νέες προσχώρησης «πασοκογενών» στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως από τον χώρο της αυτοδιοίκησης και του συνδικαλισμού.

IMG_1951
IMG_1958
IMG_1959

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και η σύνθεση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο θα συμμετέχουν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και περίπου 12 στελέχη από τους συμμάχους.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα ανάλογη εκδήλωση, με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είχε γίνει και από την «Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία, ΧΑΡΤΑ 19, Ακτιβιστές Σοσιαλιστές», ωστόσο δεν έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης.

Την προσπάθεια αυτή διεμβολισμού του κόμματός τους την παρακολουθούν στη Χαριλάου Τρικούπη, ωστόσο όπως λένε, πρόκειται για στελέχη που έχουν αποχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό από το ΠΑΣΟΚ.

Τα 120 πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Η πρωτοβουλία των 120 τις προηγούμενες ημέρες έδωσε στη δημοσιότητα κείμενο υπογραφών στο οποίο ανέφεραν μεταξύ άλλων:

«Σε αυτό το πατριωτικό προσκλητήριο, συμμετέχουμε ενεργά και καλούμε όσους μπορούν και θέλουν να σταθούμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, να συνταχθούμε σε ένα νικηφόρο βηματισμό, που διασφαλίζει τη λαϊκή ενότητα στη βάση, δημιουργεί ισχυρά ερείσματα σε όλους τους κοινωνικούς και κρατικούς θεσμούς, επικρατεί σε εκλογικές αναμετρήσεις στα συνδικάτα, στην αυτοδιοίκηση και στη βουλή, στοχεύει σε μία νέα προοδευτική διακυβέρνηση, που θα εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανασυγκρότησης της πραγματικής οικονομίας με αναπτυξιακή προοπτική, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια, το οποίο θα στηρίζεται στις παραγωγικές και πλειοψηφικές δυνάμεις της κοινωνίας και θα απαντά στα αδιέξοδα των πολιτικών της ολιγαρχίας και του παρασιτικού κεφαλαίου.

Μας ενώνουν κοινές αρχές, κοινά ιδανικά, για την πολιτική και τη δημοκρατία, για τους αγώνες ενάντια σε κάθε μορφής εκμετάλλευση. Μας ενώνουν κοινές αντιλήψεις, κοινές πεποιθήσεις και κοινοί στόχοι για την ήττα της Δεξιάς, για την απομάκρυνση της Δεξιάς από την Κυβέρνηση, για μία νέα προοδευτική δημοκρατική διακυβέρνηση στην Ελλάδα».

1) Αβεροπούλου – Σουλιμέτση Όλγα πρ. Αντιπρόεδρος Πρακτόρων ΟΠΑΠ – Αντιδήμαρχος Δήμου Χαϊδαρίου

2) Αβραμίδης Νίκος Δήμαρχος Κορινού Πιερίας 2007-2010

3) Αγαθαγγελίδης Κυριάκος Κτηνίατρος Θεσσαλονίκη

4) Αγγελής Χρήστος πρ. Αντινομάρχης Πειραιά

5) Αγραφιώτης Άρης Οικονομολόγος-Αγρότης , Συνδικαλιστής, πρ. ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λάρισας

6) Αθανασιάδης Χρήστος Δημοσιογράφος Λάρισα

7) Αθανασούλας Γιώργος πρ. μέλος Γραμματείας ΝΕ Άρτας, πρ. αντιδήμαρχος Αρταίων, υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι το 2015

8) Αλεξανδράκης Γιώργος , Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο ΔΣ ΕΥΔΑΠ.

9) Αλεξιάδης Παντελής πρ. Διοικητής Νοσοκομείου Γρεβενών

10) Αλιμπέρτης Νίκος πρ. Αντιδήμαρχος Γαλατσίου

11) Ανδριόπουλος Νίκος ΠΟΕ-ΟΤΑ Ζωγράφου.

12) Αραμπατζής Χαράλαμπος πρ Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου

13) Αργυρίου Νίκος Περιφερειακός Σύμβουλος Αν. Μακεδονίας – Θράκης

14) Αυλωνίτου Χρυσάνθη Μουσικός , Καθηγήτρια Μουσικής , Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής

15) Βαΐτσης Θανάσης πρ. μέλος ΠΑΣΟΚ, μέλος της ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος εργαζομένων Άρτας, πρ. αντιδήμαρχος Αρταίων

16) Βασιλικόπουλος Κρίτων πρ. Μέλος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ – Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

17) Βαφίνης Πέτρος Δήμαρχος Αλοννήσου

18) Βερίλης Δομήνικος πρ. Δήμαρχος Καρδίτσας

menclinic

19) Βλάρας Γρηγόρης πρ. αντιδήμαρχος Αρταίων

20) Βούζας Χρυσόστομος πρ. Αντιδήμαρχος Αγ. Αναργύρων Αττικής

21) Βυζαντινόπουλος Σπύρος πρ. Πρόεδρος ΕΘΙΑΓΕ Α Θεσσαλονίκης

22) Γαϊτάνης Δημήτρης Οικονομολόγος. Πρ. Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

23) Γάκη Άννα πρ. Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Παλαιάς Φώκαιας

24) Γέροντας Απόστολος Καθηγητής Πανεπιστημίου, πρ. Μέλος Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων ΠΑΣΟΚ.

25) Γεωργιάδης Νίκος Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΙΚΑ

26) Γικόνογλου Θανάσης Επιχειρηματίας, πρ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

27) Δεγλέρης Παναγιώτης Καθηγητής , πρ. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

28) Δημητριάδης Γιώργος τέως Αν. Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Πέλλας

29) Δημόπουλος Αλέξανδρος Μηχανολόγος Μηχανικός, Βιοτέχνης, Β Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών

30) Διαμαντοπούλου Κατερίνα πρ. μέλος K.E. ΠAΣOK, πρ. Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

31) Ελαιοτριβάρης Γιάννης Αντιδήμαρχος Αγ. Αναργύρων – Καματερού 2006 -2019

32) Ευαγγέλου Μαρία πρ. Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ταμείο Νομικών

33) Ζέρβας Γιώργος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

34) Ζίβας Γιώργος Σχολικός φύλακας , πρ. μέλος ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

35) Θεοδωρίδης Θεόδωρος Εκπαιδευτικός πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας Μαγνησίας

36) Θεοδωρίδης Κώστας πρ. Δήμαρχος Αμυνταίου

37) Θεοδώρου Γιάννης πρ. Πρόεδρος ΤΕΙ Λαμίας Φθιώτιδα

38) Θεοχάρη Μαρία πρ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας

39) Ιορδανόπουλος Χρήστος Τ. Σύμβουλος Δήμου Κατερίνης

40) Ιωνάς Νίκος πρ. Πρόεδρος Τοπογράφων –Μηχανικών Αν. Αττικής

41) Κάβουρας Μενέλαος Επιχειρηματίας Ηράκλειο Κρήτη

42) Κάμπαξης Μανώλης, Πρόεδρος Μικρασιατικής Μεγάρων (ΜΙΜΑΣ)

43) Κανάκης Νικήτας Οδοντίατρος, Πρόεδρος «Γιατρών του Κόσμου»

44) Καπλάνης Γιώργος πρ. Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Αττικής.

45) Καραγιάννης Χρίστος , Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανικών Ορυκτών Πόρων – Μέλος Κεντρικής Αντιπροσωπείας Τ.Ε.Ε

46) Κασσάρας Γιώργος Οικονομολόγος, πρ. Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ, πρ. Πρόεδρος ΠΟΕ-ΔΟΥ.

47) Κατσαρός Ανδρέας Παραολυμπιονίκης , Δικηγόρος

48) Κίρκος Γιώργος πρ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β Θεσσαλονίκης.

49) Κλάπας Μιλτιάδης Πρ. Δήμαρχος Πρέβεζας

50) Κονδυλάκης Δημήτρης Μαθηματικός, πρ. Αντιδήμαρχος Δήμου Βιάννου Ηρακλείου

51) Κορλός Ηλίας, Πρόεδρος ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ.

52) Κορνελάκης Γιώργος, μέλος Διοικούσας Επιτροπής Τ.Ε.Ε

53) Κούφης Βασίλης πρ. Δ.Σ. ΟΜΕ – ΟΤΕ Δυτική Αθήνα

54) Κριεκούκης Θανάσης Δημοτικός Σύμβουλος Ενωτικού Συνδυασμού Ελευσίνας Μαγούλας

55) Κυριαζής Δημήτρης Ιατρός Μαγνησία.

56) Κωνσταντακόπουλος Σωτήρης πρ. Μέλος Κλαδικής Οικονομολόγων ΠΑΣΟΚ

57) Κωνσταντινίδης Δημήτρης Μέλος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ 1996 – 2000, Γραμματέας Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού 1995-2001

58) Λιουδάκη Δήμητρα Κτηνίατρος Ρέθυμνο, πρ. μέλος Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

59) Μαδεμλής Νίκος πρ. Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

60) Μαμώλης Δημήτρης πρ. Νομάρχης Σάμου – Ικαρίας – Φούρνοι

61) Μανιάτης Κώστας Πρόεδρος ΕΤΕ ΔΕΗ

62) Μανούρας Αλέξης Γραμματέας ΠΑΣΠ Γεωπονικού Αθηνών 2002-2004

63) Μάντζιος Χάρης Πολιτικός Μηχανικός Μέλος ΤΕΕ Παράρτημα Ηπείρου

64) Μαρκούλης Αντώνης Δικηγόρος Μέλος ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

65) Μαρούλης Αυγουστής Δικηγόρος, πρ. Μέλος Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων ΠΑΣΟΚ

66) Μασούρα Ελβίρα Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου ΑΠΘ

67) Μαντζουράνης Γιάννης Δικηγόρος πρ. Γενικός Γραμματέας Υπουργικού Συμβουλίου επί Ανδρέα Παπανδρέου.

68) Μαυρομάτης Χρήστος Δικηγόρος . πρ. Μέλος Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

69) Μεικόπουλος Βασίλης Φαρμακοποιός Ν. Ιωνία Βόλου.

70) Μορφίδης Πλάτων Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

71) Μουρτζίνος Δημήτρης Οικονομολόγος Βόλος

72) Μπαϊρακτάρης Αργύρης Πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου

73) Μπαλαφούτα Γεωργία Αρχιτέκτων, πρ. Μέλος Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων ΠΑΣΟΚ

74) Μπαμπούνης Νίκος Αγρότης, Συνδικαλιστής Ένωση Συνεταιρισμών Νάξου

75) Μπάναλης Παναγιώτης Μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φυσιοθεραπευτών.

76) Μπάρμπας Γιάννης πρ. Αντιδήμαρχος Παλλήνης, Αττική

77) Μπαριταντωνάκης Νίκος Μηχανολόγος Μηχανικός Ρέθυμνο

78) Μπασακάκη Ελένη Υπάλληλος ΟΑΕΔ

79) Μπεριάτου Εύα Σκηνοθέτης.

80) Μπουρνάρης Θωμάς Επίκουρος Καθηγητής ΑΠΘ , πρ. Μέλος Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

81) Νικηφόρος Μιχάλης, πρ. Γραμματέας ΠΑΣΠ ΑΕΙ.

82) Νικολάου Γιώργος Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

83) Νικολάου Δημήτρης Διοικητικός Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, πρ. Κ.Σ. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

84) Νούτσος Γιώργος πρ. συνδικαλιστής ΟΤΕ

85) Οικονόμου Αθανάσιος Επιχειρηματίας , πρ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων.

86) Οικονόμου Γιώργος Δικηγόρος, πρ. Πρόεδρος Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

87) Παναγιωτούλιας Γιάννης, Γενικός Γραμματέας Δήμου Ελευσίνας

88) Παναγοπούλου Γεωργία , Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη, Μεσσηνία.

89) Παπαϊωάννου Γιάννης πρ. Εκπαιδευτικός ΤΕΙ – Γραμματέας Οργανωτικού ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

90) Παπαμιχαήλ Σωτήρης Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος Αγ. Παρασκευής, πρ. Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ.

91) Παπάς Θανάσης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Θεσσαλονίκης 2016-2019

92) Πασχάλογλου Πάρις Πρόεδρος Τοπικού Ποριάς Καστοριάς, πρ. Πρόεδρος Σωματείου ΤΑΞΙ Καστοριάς.

93) Πετρίτης Άκης Τεχνολόγος Μηχανικός πρ. Μέλος Κ.Σ. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

94) Πολυχρόνης Ιερόθεος, Αντιδήμαρχος Μεγάρων

95) Πουλοκέφαλος Γιώργος Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου – Λακωνία

96) Ρουμελιώτη Νεκταρία Ζωγράφος.

97) Σαββάκης Χρήστος πρ. Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΣΠΑ Δυτική Αθήνα.

98) Σαμιωτάκης Αντώνης , Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος – Μέλος Κεντρικής Αντιπροσωπείας Τ.Ε.Ε

99) Σαρικά Τσαμπίκα Εκπαιδευτικός ΔΕ, Ρόδος

100) Σιμάτος Φώτης πρ. Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΣΠΑ Πειραιά.

101) Σουλτάτη Γεωργία Μέλος Διοίκησης Ομοσπονδίας ΥΠΕΧΩΔΕ

102) Τάτσης Αγαμέμνων πρ. Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου Κ.Σ. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ – Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας

103) Τέγου Στέλλα Φιλόλογος, πρ. Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

104) Τερζόπουλος Κώστας Σύμβουλος Κορδελιού Θεσσαλονίκης

105) Τζουμάκας Στέφανος πρ. Υπουργός ΠΑΣΟΚ

106) Τονικίδης Παύλος υπ. Δήμαρχος Κιλκίς, πρ. Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Κιλκίς

107) Τσαντηρίδης Χρήστος πρ. Αντιδήμαρχος Μενεμένης , Θεσσαλονίκη

108) Tσιαούση Ελένη πρ. βουλευτής ΠAΣOK Έβρου

109) Τσιβίλογλου Γιώργος πρ. Αντιδήμαρχος Σαρωνικού

110) Τσιπιανίτης Ερρίκος Χειρουργός Κτηνίατρος Αθήνα

111) Τσιρογιάννης Κώστας πρ. Δήμαρχος Ροδολίβου Σερρών

112) Τσιτερίδης Τάσος πρ. Μέλος ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πέλλας

113) Τσοπόκης Βασίλης πρ. Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μουργκάνας Νότια Αθήνα

114) Φλεγγας Αλέξανδρος Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ηλεκτρολόγων Ελλάδας

115) Φωτεινόπουλος Προκόπης πρ. Μέλος Κ.Σ Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

116) Φωτόπουλος Νίκος Εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ ΔΕΗ

117) Χαδούλης Αργύρης Σύμβουλος Επιχειρήσεων Μαγνησία.

118) Χατζηπέτρου Αργύρης πρ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α Θεσσαλονίκης

119) Χόισλερ Ροδόλφος Αρχιτέκτων – Πολιτικός Μηχανικός, πρ. Γραμματέας Κλαδικής Αρχιτεκτόνων ΠΑΣΟΚ

120) Ωραιόπουλος Λάζαρος πρ. Γραμματέας Νεολαίας ΚΙΝΑΛ, υπ. Δήμαρχος Νεάπολης Θεσσαλονίκης

 

Πηγή: www.protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας