Σοβαρό ζήτημα με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, προκάλεσε η απουσία του από την ψηφοφορία για την τροπολογία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Σαμαράς απουσίαζε αδικαιολόγητα από την ψηφοφορία, παρά την επιβολή κομματικής πειθαρχίας από τη Νέα Δημοκρατία.

Στα πηγαδάκια της Βουλής υπήρξε έντονη συζήτηση και όλοι μιλούσαν για «σοβαρό θέμα» καθώς έχει επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ αλλά δεν απέστειλε επιστολή που να δικαιολογεί την απουσία του.

Κάποιοι μίλησαν για λόγους υγείας, ωστόσο, κι αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Για παράδειγμα ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς απουσίαζε αλλά έστειλε και επιστολή με πρόθεση ψήφου (υπέρ) αν μπορούσε να παρευρεθεί.

Από το Μαξίμου αναζητούσαν τον πρώην πρωθυπουργό να εξηγήσει τους λόγους της απουσίας του που πολλοί ερμήνευσαν ως «πολιτική κίνηση», αν και μόλις πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε πει ότι στηρίζει την κυβέρνηση και τον Κ. Μητσοτάκη.

Είναι η δεύτερη κρίσιμη ψηφοφορία από την οποία απουσιάζει ο Αντώνης Σαμαράς καθώς έλειπε σε προγραμματισμένο όπως είχε δηλώσει, ταξίδι στο εξωτερικό κατά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

Πηγή: www.in.gr

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας