Στις περιοχές των Βορείων, Νοτίων και Ανατολικών προαστίων της Αττικής, τα ζευγάρια που θα ενδιαφερθούν για το πρόγραμμα «Σπίτι μου» που απευθύνεται σε νέους έως 39 ετών, θα δυσκολευτούν πολύ να βρουν το κατάλληλο σπίτι. Συγκριτικά καλύτερη είναι η εικόνα στο κέντρο της Αθήνας, τα Δυτικά προάστια και τον Πειραιά, ωστόσο και εκεί η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη.

Τα παραπάνω συμπεράσματα προκύπτουν από τα στοιχεία του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates και βάσει των αγγελιών σε ιστοσελίδες, για ακίνητα από 75 τμ έως 120 τμ, με δυο τουλάχιστον υπνοδωμάτια, άνω του 1ου ορόφου, με έτος κατασκευής έως το 2007, κατάλληλα δηλαδή για την κατοικία ενός νέου ζευγαριού.

«Όσες περιοχές διαθέτουν ακίνητα σύμφωνα με τις άνωθεν προδιαγραφές, στην πλειονότητά τους, πρόκειται για κατασκευής έως το 1980, δηλαδή ακίνητα τουλάχιστον 42 ετών. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι ανάλογα με τη συμμετοχή των δικαιούχων τη στιγμή που το πρόγραμμα θα «ανοίξει», θα καταγραφεί αύξηση της ζήτησης στις περιοχές που διαθέτουν τέτοιου είδους ακίνητα και ενδεχομένως να υπάρξει αύξηση των ζητούμενων τιμών πώλησης» επισημαίνει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

Source link

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας