Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΗΣΑΠ, Παναγιώτης Κοντογιάννης, ζήτησε «συγγνώμη» για την ταλαιπωρία των επιβατών από την 24ωρη απεργία στα Μέσα Μεταφοράς.

«Συγγνώμη για την ταλαιπωρία των επιβατών» ζήτησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΗΣΑΠ, Παναγιώτης Κοντογιάννης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή για τη σημερινή απεργία στα Μέσα Μεταφοράς.

Ο συνδικαλιστής, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, αναφέρθηκε στον λόγο που η απεργία αναγγέλθηκε αιφνιδιαστικά: «Είναι λάθος, θα έπρεπε να την έχουμε εξαγγείλει νωρίτερα την απεργία απλώς συνέπεσε το Σαββατοκύριακο στο ενδιάμεσο και ίσως φταίει αυτό. Θα έπρεπε να προετοιμαστεί η κοινωνία, θα έπρεπε να ξέρουν οι άνθρωποι γιατί αφορά όλο τον κόσμο. Καταλαβαίνω πόσο μπορεί να ταλαιπωρηθεί η κοινωνία, ζητάω συγνώμη από τους επιβάτες μας».

Παράλληλα ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΗΣΑΠ, σημείωσε για τους λόγους της απεργίας: «Δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε αυτό το νομοσχέδιο και στις ρυθμίσεις του και για αυτό το λόγο κάνουμε απεργία. Κάναμε κάποιες εταιρείες για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία, να προσφέρουμε κοινωνικό έργο τέτοιες είναι οι συγκοινωνίες αλλά είναι και άλλες εταιρείες όπως η ΕΥΔΑΠ και άλλες αυτές οι εταιρείες με αυτό το νόμο χάνουν εντελώς το δημόσιο χαρακτήρα τους, παύουν να είναι εταιρείες κοινής ωφέλειας».

Σχετικές ειδήσεις

Απεργία στα Μέσα Μεταφοράς: Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ στην Αθήνα – Πώς θα πάτε για δουλειά

Source link

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας