Συντετριμμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη. Η σπουδαία ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του Κώστα Καζάκου και της Ειρήνης Παπά.

Οι συνάδελφοι και φίλοι της συγκινημένοι την αποχαιρετούν και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και ήταν καταβεβλημένος. Χαρακτήρισε τη Μάρθα Καραγιάννη άριστη ως άνθρωπο και ως ηθοποιό και τόνισε ότι έμεινε άφωνος όταν έμαθε για τον θάνατό της.

«Χαιρόσουν να την έχεις φίλη και αδερφή», υπογράμμισε ο ίδιος.

Είπε συγκεκριμένα: «Ήταν άριστη και ως άνθρωπος και ως ηθοποιός και ως καρδιά και ως αισθήματα. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και δυστυχώς χάθηκε. Χάθηκε πολύ νωρίς και θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στο θέατρο. Την λάτρευε και το θέατρο και ο κινηματογράφος. Ήταν χορεύτρια ανεπανάληπτη.

Πάνω από χορεύτρια και ηθοποιός ήταν άνθρωπος, δοτικός, σε έφερνε κοντά της. Σε αγαπούσε, σε συμπονούσε.  Ήταν το τέλειο πλάσμα. Ζηλευτό πλάσμα .Έμεινα άφωνος όταν έμαθα ότι πέθανε και η Μάρθα. Τι γρουσουζιά έπεσε; Χαιρόσουν να την έχεις φίλη και αδερφή!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Source link

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας