Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα η 34χρονη Ιωάννα, καθώς, όπως όλα δείχνουν, το μυστικό κρύβεται σε περιστατικά που συνέβησαν στη ζωή του κοριτσιού κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, από την πρώτη στιγμή των ερευνών οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι η Ιωάννα είχε χωρίσει με τον σύντροφό της τρία μόλις 24ωρα πριν από την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι. Η ερώτηση ήταν μια: Τι πυροδότησε αυτόν τον χωρισμό;

Η κατάθεση του πρώην συντρόφου της Ιωάννας
Ο πρώην σύντροφός της έδωσε όλες τις απαντήσεις και μίλησε για περιστατικά που έγιναν μέσα στην καραντίνα και φανερώθηκαν λίγο πριν τη λήξη της.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της 34χρονης
Ο δικηγόρος της Ιωάννας, κ. Λύτρας ξεκαθαρίζει πάντως ότι υπάρχουν στοιχεία για την υπόθεση, όμως η 34χρονη δεν είχε προηγούμενα με κανέναν και η άτυχη κοπέλα δε μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί.

Η κατάθεση της Ιωάννας για τη στιγμή της επίθεσης
Η Ιωάννα μετά το αρχικό σοκ αρχίζει και θυμάται λεπτομέρειες από τη στιγμή της επίθεσης και κάθε στοιχείο που έχει το αποκαλύπτει στους αστυνομικούς.

«Στάθμευσα το αυτοκίνητό μου κοντά στο γραφείο, όπως κάνω κάθε πρωί. Περπάτησα μέχρι στην είσοδο. Εκεί πετάχτηκε μπροστά μου μία φιγούρα και μου έριξε το υγρό. Η φιγούρα μου θύμιζε γυναίκα και ήταν σίγουρα αδύνατη και φορούσε σκούφο. Δεν την αναγνώρισα, δε μου θύμιζε κάτι. Δε μου μίλησε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ούρλιαξα από τους πόνους. Μετά την επίθεση έτρεξα προς το φαρμακείο. Δεν είχα διαφορές με κάποιον», φαίνεται να είπε στην κατάθεσή της η κοπέλα.

Όλα συγκλίνουν ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα έφυγε αμέσως μετά την επίθεση.

Η Ιωάννα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου ζητά να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που της κατέστρεψε τη ζωή, ενώ και οι δικοί της άνθρωποι ζητούν σε όλους όσους έχουν πληροφορίες για την επίθεση να επικοινωνήσουν με την αστυνομία.

Πηγή: www.fthis.gr

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας