Όσο οδηγούμαστε προς τις γιορτές των Χριστουγέννων η σκέψη για συντροφικότητα, ρομαντισμό και χουχούλιασμα στον καναπέ μοιάζει πιο δελεαστική από ποτέ.

Αν είσαι σε φάση που θα επιθυμούσες να έχεις κάτι λίγο πιο σοβαρό στη ζωή σου, αλλά δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα, τσέκαρε παρακάτω μήπως ανήκες σε ένα από τα δύο ζώδια που αναμένεται να έχουν επανασύνδεση.

Ω ναι, για δύο εκπρόσωπους του ζωδιακού κύκλου, ένας έρωτας από το παρελθόν θα κάνει επανεμφάνιση η οποία μάλιστα θα είναι και ουσιαστική.

Λες;

Ταύρος

Ένας έρωτας του παρελθόντος, ο οποίος φυσικά δεν είχε λήξει ομαλά, είναι πιθανό να σας διεκδικήσει στο ερχόμενο διάστημα. Μπορεί να μην αγαπάτε τα πισωγυρίσματα, όμως η πρόταση ίσως να είναι δελεαστική και το συναίσθημα να ξεχειλίσει. Δείτε το και πράξτε ανάλογα.

Καρκίνος

Μια παλιά εκκρεμότητα, μια σχέση που δεν καρποφόρησε και έληξε κάπως άτσαλα και χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις, θα σας προσεγγίσει για να το πιάσετε από εκεί που το είχατε αφήσει. Πιθανά να πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σας, οπότε ίσως να πρέπει να το εξετάσετε σοβαρά ως ενδεχόμενο.

Το σίγουρο είναι πως ως την Πρωτοχρονιά όλα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Source link

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας