Η ζάχαρη είναι ένα φυσικό συστατικό που αποτελεί μέρος της ανθρώπινης διατροφής εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ενώ υπάρχουν πολλοί τύποι, η καστανή και η λευκή ζάχαρη είναι από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες. Αυτό το άρθρο συγκρίνει την καστανή και τη λευκή ζάχαρη για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια να επιλέξετε.

Η ονομασία ζάχαρη προέρχεται από την σανσκριτική λέξη śarkara, που σημαίνει άμμος. Την ύπαρξή της γνώριζαν και οι αρχαίοι Έλληνες, μάλιστα ο Νήαρχος, ναύαρχος του Μεγάλου Αλέξανδρου την περιέγραψε σαν ένα είδος μελιού που παράγεται από τα ζαχαροκάλαμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr





Source link

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας