Θεσσαλονίκη: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο για την αστυνομία και «επίθεση» στη Νοτοπούλου

0
56224

Ένταση επικράτησε στη Θεσσαλονίκη στο δημοτικό συμβούλιο για τον ΟΑΣΘ καθώς πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για ελέγχους της αστυνομίας κατά την είσοδο τους.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Ανάποδα», Αντώνης Γαζάκης, κατήγγειλε από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου ελέγχους από αστυνομικούς σε πολίτες που ήθελαν να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι πολίτες, τους ζητήθηκαν ταυτότητες ενώ τους έγινε και έλεγχος σε τσάντες που κρατούσαν.

Η ένταση μεταφέρθηκε έξω από την αίθουσα με δημοτικούς συμβούλους καθώς και την επικεφαλής της παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί, Κατερίνα Νοτοπούλου να ζητούν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δρόσο Τσαβλή, να δώσει εντολή προκειμένου να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν με παρέμβαση του κ. Τσαβλή και του γενικού γραμματέα του δήμου, Μίμη Φωτόπουλου.

Όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση τελικά μπήκαν στην αίθουσα και τα πνεύματα ηρέμησαν. Ωστόσο, μέσα στη συνεδρίαση υπήρξε ένταση καθώς ένας άντρας και πλήθος κόσμου επιτέθηκαν λεκτικά στην κ. Νοτοπούλου κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τους κατέστρεψε οικονομικά.

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας