Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκαλύπτει τον λόγο «στροφής» του στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ολοκλήρωσαν το γαμήλιο ταξίδι τους και επέστρεψαν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο γνωστός παραγωγός μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη σύζυγό του.

«Πέρυσι τέτοιο καιρό, σε αυτή την αίθουσα εδώ γνωριστήκαμε με την Ιλάειρα. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι μέσα σε ένα χρόνο θα γινόντουσαν τόσα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί, δήλωσε: «Έχουν πέσει πολλές εγκυμοσύνες στον χώρο κι είπα να το καθυστερήσουμε λίγο».

Επιπλέον, μίλησε για τους ανθρώπους που θεωρεί ότι τους εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν νούμερα.

«Το να ξεφεύγεις από τη σκληρή πραγματικότητα είναι σημαντικό. Καλώς ή κακώς, κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται μόνα τους. Αυτή η ιστορία έγινε viral και εγώ φταίω», τόνισε.

«Η Ιλάειρα έκανε την προσπάθειά της να μη με στεναχωρήσει, όμως κάπου η κατάσταση ξέφυγε. Εκθέσαμε πολύ κάποια πράγματα. Αν το ξαναέκανα τώρα, θα το έκανα αλλιώς. Υπήρχαν πολλοί που μας εκμεταλλεύτηκαν και προσπάθησαν να κάνουν νούμερα και να μας κάνουν κι εμάς να φαινόμαστε νούμερα», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Χορεύοντας με παραδοσιακή αραβική κελεμπία στο Ντουμπάϊ

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Οι πρώτες εικόνες από τον μήνα του μέλιτος στον εξωτικό Μαυρίκιο

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι μετά τον γάμο. Κάναμε και άλλα πράγματα»

Source link

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας