Έρευνα κατά του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου, διεξάγει η κυπριακή αστυνομία, καθώς τέλεσε χθες λειτουργία στην εκκλησία Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στο χωριό Περιστερώνα με συμμετοχή πιστών και σε λιτανεία.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου ανέφερε πως «εισέβαλαν ασεβέστατοι αστυνομικοί κατά πάντα όμως νόμιμοι με τους Νόμους του Προεδρικού και Υπουργικού διατάγματος. Ξέρετε πως λέγεται αυτό στη γλώσσα της Νομικής; σύγκρουση καθηκόντων. Το ένα καθήκον είναι ο Νόμος Του Θεού…». Ο Μητροπολίτης ανέφερε πως πλησίασε έναν αστυνομικό και του είπε: «διάλεξε τι θέλεις να εφαρμόσεις, το Νόμο του Κράτους ή το Νόμο Του Χριστού;».

Επίσης διερωτήθηκε: «Από τι κινδυνεύουν οι πιστοί, μήπως από κάποια ασθένεια φύγουμε νωρίς από αυτή την πρόσκαιρη ζωή; Και εάν δεν φύγουμε από αυτή την ασθένεια στην γωνιά του δρόμου μια άλλη μας περιμένει. Κάποιον ατύχημα ίσως, τα γηρατειά, όσοι γεράσουμε, και μας επιτρέψουν τα εμβόλια του Μπίλ Γκέιτς να γεράσουμε». Τέλος έκανε αναφορά στις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Πηγή: www.protothema.gr

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας