Νέες απειλές κατά της Ελλάδας από τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Το κρεσέντο των τουρκικών προκλήσεων συνεχίζεται, με τον πρόεδρο του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί και μέλος της συγκυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εκτοξεύει εκ νέου απειλές για εισβολή στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξορμώντας απίστευτες δηλώσεις μίσους όπως «θα σας κάνουμε να πληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και τις ζωές μας».

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης δηλωσε αντί τη νύχτα, να έρθουμε μέρα. Ευχαρίστως και τρέχοντας θα έρθουμε να καλύψουμε τη μέρα σας, σαν να είναι νύχτα, και να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και και τις ζωές μας. Τότε δεν θα μπορέσουν να σας προστατέψουν ούτε τα αφεντικά σας ούτε οι συνεργάτες σας», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Εν τω μεταξύ η Τουρκία συνεχίζει τις παραβιάσεις του εθνικού μας εναέριου χώρου. Το πρωί της Κυριακής ένα τουρκικό μη επανδρωμένο UAV πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από τη νήσο Κανδελιούσσα στα 19.000 πόδια.

Σημειώνεται ότι και το πρωί του Σαββάτου, ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε πάνω από την Κίναρο, στα 19.000 πόδια.

Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Source link

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας