Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως από Ισπανό παπαράτσι, ο οποίος δείχνει να γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του Ζερράρ Πικέ

Ο χωρισμός της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ έχει απασχολήσει εδώ και πολύ καιρό τη δημοσιότητα, ειδικά τον τελευταίο καιρό με τις δικαστικές διαμάχες αλλά και με τη νέα σχέση του ποδοσφαιριστή με το 23χρονο μοντέλο, Κλάρα Τσια Μαρτί.

Ισπανός παπαράτσι εδώ και καιρό θέλει να φέρει στο φως αποκαλύψεις σχετικά με τον Πικέ αλλά και τις αιτίες χωρισμού από τη διεθνούς φήμη τραγουδίστρια.

Στα τελευταία δημοσιεύματα αποκαλύπτει ότι ο Πικέ υπήρξε ζευγάρι παλαιότερα με το super model από το Ισραήλ, Μπαρ Ραφαέλι, η οποία στάθηκε αιτία χωρισμού από τη Σακίρα. Το μοντέλο πριν τον ποδοσφαιριστή διατηρούσε σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ωστόσο η Ραφαέλι δεν άφησε έτσι τις φήμες που κυκλοφόρησαν και απάντησε ότι «Είμαστε απλώς καλοί φίλοι».

Στα δημοσιεύματά του ο Ισπανός παπαράτσι ανέφερε: «Το ρήγμα μεταξύ τους ξεκίνησε επειδή η Σακίρα, βρήκε μηνύματα με την Ραφαέλι και δεν ήταν απλά μηνύματα, υπήρχε κάτι περισσότερο. Είχαν κανονίσει ιδιωτικές συναντήσεις»

«Έστειλα τις πληροφορίες σε μια πηγή κοντά στη Σακίρα πριν από λίγες ημέρες. Μετά από λίγο, τελικά κατάφεραν να επαληθεύσουν τη σχέση του Πικέ με την Ραφαέλι το 2012. Ακόμα πριν από λίγες μέρες μίλησα με έναν στενό φίλο της Ραφαέλι, ο οποίος ήταν και φίλος μου για πολλά χρόνια, ο οποίος επιβεβαίωσε τον λόγο για τις συχνές επισκέψεις του μοντέλου στη Βαρκελώνη εκείνη την εποχή. Η Σακίρα σοκαρίστηκε».

Σύμφωνα με τη MailOnline ο ποδοσφαιριστής έχει κινηθεί νομικά εναντίον του δημοσιογράφου.

Source link

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας