Την ώρα που οι ρυθμοί γύρω μας γίνονται καταιγιστικοί, αυτό που δεν θέλουμε είναι να μένουμε πίσω λόγω… «τεχνικών προβλημάτων»: Να μην έχουμε σύνδεση στο διαδίκτυο, να μην έχει σήμα το τηλέφωνο, να μην έχει μελάνι ο εκτυπωτής… Μπορεί κάποια από αυτά να μην είναι στο χέρι μας και απλώς να χρειάζεται να κάνουμε υπομονή, κάποια άλλα όμως μπορούμε να τα φροντίσουμε εύκολα, απλά και αποτελεσματικά – αρκεί να κάνουμε εγκαίρως τις σωστές επιλογές.

Εκτυπωτής χωρίς μελάνι

Η πιο αμήχανη στιγμή για μία επιχείρηση, για έναν μαθητή ή φοιτητή, για κάθε έναν από εμάς που θέλει να ολοκληρώνει την εργασία που αναλαμβάνει ή που έχει την υποχρέωση να διεκπεραιώσει, είναι όταν συνειδητοποιεί ότι «τελείωσε το μελάνι στον εκτυπωτή». Συνήθως μάλιστα αυτό συμβαίνει όταν πραγματικά βιάζεται ή σε χρόνο που δεν έχει άλλη επιλογή από την πολύωρη αναμονή. Αυτό λοιπόν για το οποίο δεν φρόντισε εγκαίρως, τη στιγμή εκείνη το «πληρώνει» και μάλιστα, ακριβά, καθώς τις περισσότερες φορές επιλέγει την πιο άμεσα διαθέσιμη λύση – που δεν είναι πάντοτε η οικονομικότερη.

Για πόσα διαφορετικά πράγματα όμως πρέπει να θυμάται και να φροντίζει ο σύγχρονος άνθρωπος στην καθημερινότητά του; Πόσες εκκρεμότητες «τρέχουν» καθημερινά και πόσες έννοιες βρίσκονται στον νου του; Χρειάζεται πραγματικά και το να έχει επαρκές μελάνι ο εκτυπωτής του να είναι μία από αυτές; Στην πραγματικότητα, όχι, δεν χρειάζεται πια. Διότι σήμερα, υπάρχει η επιλογή της υπηρεσίας HP Instant Ink, μέσω της οποίας ο εκτυπωτής κάθε επιχείρησης, κάθε οικογένειας, κάθε σπιτιού και γραφείου έχει πάντα μελάνι όταν το χρειάζεται, με το ελάχιστο οικονομικό κόστος, ενώ εκμηδενίζει την «ταλαιπωρία»: Την έννοια, την αγορά, την ανακύκλωση.

HP Instant Ink: Νέα πρωτοποριακή συνδρομητική υπηρεσία για τον εκτυπωτή μας

Για όλους εμάς λοιπόν, που αξιοποιούμε τις δυνατότητες της σύγχρονης εποχής, λύνοντας όλα τα μικροζητήματα που «φορτώνουν» την καθημερινότητά μας, υπάρχει η υπηρεσία Instant Ink από τη HP, , η οποία φροντίζει να έχουμε ακριβώς τη στιγμή που την χρειαζόμαστε, την ανανέωση του μελανιού του εκτυπωτή μας.

Πρόκειται, λοιπόν, για μία νέα, πρωτοποριακή συνδρομητική υπηρεσία προμήθειας μελανιού ή γραφίτη, με μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα: Πρώτον και κύριο, μειώνει σημαντικά το κόστος εκτύπωσης για τον οικογενειακό ή τον επιχειρηματικό μας προϋπολογισμό. Αξιοποιώντας τα ευέλικτα πλάνα εκτύπωσης που μας προσφέρει και τα οποία ξεκινούν από 0,99€/μήνα – οικονομικότερα ακόμα και από τον αγαπημένο μας καφέ – μπορούμε να είμαστε σημαντικά κερδισμένοι.

Συνολικά, το όφελος για την τσέπη του καταναλωτή μπορεί να φτάσει έως και στο 70% του αρχικού κόστους, καθώς πληρώνουμε ανά σελίδα εκτύπωσης, ανεξάρτητα από το εάν η σελίδα αυτή είναι ασπρόμαυρη ή έγχρωμή ή ακόμη και φωτογραφία. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι εν μέσω της συγκυρίας που διανύουμε, με τις τιμές να αναπροσαρμόζονται διαρκώς, κερδίζουμε επιπλέον σταθερό κόστος για τις εκτυπώσεις μας, απολύτως προσαρμοσμένο στις ανάγκες μας.

Δεύτερο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του HP Instant Ink είναι πως μας απαλλάσσει από το άγχος, από την έννοια να τρέχουμε στα καταστήματα για να αγοράσουμε μελάνι ή γραφίτη. Ουσιαστικά, με μερικές απλές κινήσεις εκ μέρους μας, που γίνονται εξαρχής και δια παντός, ο εκτυπωτής «παραγγέλνει» το μελάνι ή τον γραφίτη που χρειάζεται, ακριβώς πριν αυτό τελειώσει.

Αναλυτικά, η διαδικασία έχει ως εξής: Αγοράζουμε τον εκτυπωτή (ΙΙ ready) και τον συνδέουμε στο διαδίκτυο, κατεβάζουμε την εφαρμογή HP Smart App, κάνουμε εγγραφή στην υπηρεσία Instant Ink (είτε μέσω του site είτε μέσω του HP Smart App) και επιλέγουμε το πρόγραμμα που μας ταιριάζει, με κόστος που ξεκινά από 0,99 ευρώ τον μήνα!

Ακόμα και για όσους από εμάς τυπώνουμε λίγο, υπάρχει το κατάλληλο πρόγραμμα που μας εξυπηρετεί. Αξίζει να γνωρίζουμε άλλωστε, ότι μπορούμε να αλλάξουμε πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξουμε (ή και να το διακόψουμε, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση) και να έχουμε στην πόρτα μας, με τη βοήθεια της υπηρεσίας courier DHL, αυτό που χρειαζόμαστε. Μπορούμε μάλιστα και να στείλουμε πίσω τις συσκευασίες των άδειων μελανιών, με προπληρωμένο φάκελο.

Διότι, το τρίτο σημαντικό πλεονέκτημα του HP Instant Ink είναι το γεγονός πως συμβάλλει στην ανακύκλωση, μειώνοντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα: Η HP φροντίζει να ανακυκλώνει εκ μέρους μας τα άδεια δοχεία που παραλαμβάνει μέσα από τους προπληρωμένους φακέλους που μας στέλνει με τα νέα μελάνια, φροντίζοντας για το περιβάλλον και τον πλανήτη.

Μια σημαντική διευκόλυνση για την καθημερινότητά μας με τριπλό όφελος: Είμαστε πάντα εφοδιασμένοι με μελάνι ή γραφίτη, με το μικρότερο κόστος και τη μικρότερη επιβάρυνση για τον πλανήτη. Διότι, με την υπηρεσία HP Instant Ink, ο εκτυπωτής μας δεν «ξεμένει» ποτέ!

Source link

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας