Η λαμπερή, βελούδινη υφή αποτελεί το must-have look της φετινής χειμερινής σεζόν, με αποκορύφωνα τις γιορτινές εμφανίσεις.

Ολοένα και περισσότερες συλλογές λανσάρονται υπό το velvet touch, το οποίο πέρα από την κομψή και πάντα διαχρονική (δε θα ξεχαστεί για πάντα στη ντουλάπα) εικόνα του, χαρίζει άνεση και ζεστασιά, ακριβώς, σαν το πιο τρυφερό χάδι.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της χρονιάς, αποτελεί το πάντρεμα ενός κλασικού υφάσματος με τα ποικίλα χρώματα, τα οποία αναδεικνύονται ακόμα πιο έντονα μέσα στις μουντές αποχρώσεις, οι οποίες ανέκαθεν κυριαρχούν το χειμώνα. Όμως δε σταματάμε εκεί, αφού σειρά παίρνουν και τα νύχια, με το απόλυτο xmas mani να πείθει από την πρώτη, κιόλας , επαφή.

Η εκτυφλωτική λάμψη εντυπωσιάζει, ενώ η αίσθηση να τα αγγίξεις κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε γυναίκας, λέγοντας αμέσως το μεγάλο ναι!

Η ποικιλία σε χρώματα για μια ακόμη φορά θα αποτυπώσει τη δική σου ταυτότητα πάνω τους! Μη φοβηθείς να το τολμήσεις, αντίθετα κάνε τη διαφορά για την πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση που τα νύχια σου έχουν κάνει ποτέ!

Άλλωστε, Χριστούγεννα έρχονται…

Source link

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας