Η πιο θλιβερή μέρα του χρόνου, η Μεγάλη Παρασκευή, μέχρι το μεσημέρι θα είναι συμβατή και με το πλανητικό σκηνικό, καθώς η Σελήνη  θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δημιουργώντας μας μελαγχολική διάθεση, αλλά και άγχος για να προλάβουμε να κάνουμε όλα όσα χρειάζονται πριν την έξοδο ή τον εορτασμό του Πάσχα. Σιγά-σιγά όμως θα μπούμε σε άλλο mood κι είναι λογικό, αφού με το πέρασμά της στον Υδροχόο θα έρθει σε σύγκρουση με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας μας απότομα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μας, ένταση, ανησυχία ή έλλειψη ψυχραιμίας. Δεν αποκλείεται εκεί που είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάτι, να υποχωρήσουμε γιατί το μετανιώσαμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι και Υδροχόοι τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας κι απ’ ό,τι φαίνεται όλοι από σας περιμένουν να κάνετε το παραπάνω και να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Λογικό είναι να σας πιάσει το παράπονο ή να αντιδράσετε άσχημα αφού δε θα σας μείνει και πολύ χρόνος για τα δικά σας.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί έχετε αρχίσει να συνηθίζετε στα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενοχλείστε ή δεν αναστατώνεστε και τα παίρνετε με ελαφριά καρδιά. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά γιατί μέρα που είναι θα καταλήξετε παρεξηγημένοι ή και τσακωμένοι.

Κριός

Ο Ερμής στο ζώδιο σου δεν… πατάει καλά και ενδέχεται να υπάρξει σωρεία από λάθη ή αβλεψίες. Από την άλλη πλευρά βέβαια το να «ζεις στον κόσμο σου» μπορεί τελικά και να σε απαλλάξει από περιττές ευθύνες! Επιπλέον, θα δικαιωθείς αν ακολουθήσεις την διαίσθησή σου κι όχι τόσο την λογική σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις κοινωνικές ή επαγγελματικές φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποια «υπόλοιπα» από το παρελθόν αλλά για την ώρα καλό είναι να μην κινηθείς άμεσα και να περιμένεις.

Ταύρος

Ο Ερμής στον Κριό σου… συνιστά να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, γλιτώνοντας τις όποιες επικοινωνιακές επιπλοκές, ίσως μάλιστα να σου δώσει κι ένα «μπόνους» σε εμπνεύσεις και οράματα. Επιπλέον θα σου δοθεί η αφορμή για να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με την σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αξίζει να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε μια πνευματική και σωματική «κάθαρση». Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω επιθυμεί να σε «τρέξει» για να είσαι εντάξει με τα χαρτιά σου αλλά το πιο σημαντικό ίσως είναι το να προνοήσεις για ενδεχόμενες αναποδιές στις μετακινήσεις σου.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, όχι όμως κατ’ ανάγκη με πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς, ενώ δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις και κάποια «φάουλ» που έγιναν στο φιλικό σου περιβάλλον. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση με πνευματικό περιεχόμενο. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να μπεις στην διαδικασία για να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να περιορίσεις τις καταναλωτικές ορέξεις σου, αφού όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, τα «κουκιά» δεν βγαίνουν!

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Κριό τονίζει τον εμψυχωτικό ρόλο σου σε ποικίλες υποθέσεις, και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί από την πλευρά σου να πεις κι ένα ψέμα παραπάνω, για να στηρίξεις κάποιον/α. Επιπλέον, είναι πιθανό να «βυθιστείς» στην θρησκευτική κατάνυξη των ημερών και να αποκαταστήσεις την επαφή με το «Θείο». Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω περιπλέκει τις συνεργασίες σου, ανακινώντας θέματα που θεωρούσες ότι έχουν λήξει, ωστόσο αυτό το «πισωγύρισμα» θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις αρτιότερα. Ίσως μάλιστα να καταφύγεις σε μια παλιά όσο και δοκιμασμένη επιλογή προσώπου.

Λέων

Ο Ερμής στον Κριό σου φέρνει συμπαθητικά ή ευπροσήγορα άτομα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου τάξουν και πράγματα που θα σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα. Μέχρι εκεί όμως αφού στην πράξη δεν πρόκειται να υλοποιηθεί τίποτε. Αντίθετα οι ευχές και οι προσευχές σου θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πάρεις επάνω σου τα καθήκοντα κάποιου/ας που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ανταποκριθεί σε αυτά.

Παρθένος

Ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί να αποκτήσεις πράγματα ή αγαθά, που δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες σου αλλά συνεισφέρουν τα μέγιστα στην βελτίωση της ψυχολογίας σου. Ωστόσο έχε τον νου σου στους «αετονύχηδες», ενώ δεν θα λείψουν και οι απόπειρες παραπλάνησης σε συνεργασίες και επαγγελματικές διεργασίες, οπότε το καλύτερο τελικά είναι το να μην κάνεις τίποτε, εξαιρουμένων των πράξεων αγάπης και προσφοράς! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ένα μπλοκάρισμα στις επιδιώξεις σου, ενώ αν έχεις παιδιά σε καλεί να επανεξετάσεις ζητήματα που τα αφορούν.

Ζυγός

Ο Ερμής απέναντί σου «ανακατώνει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά σίγουρα κάποιος/α… κλέβει κι ίσως είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε σχετική διαδικασία, αφού είναι δύσκολο να καταλάβεις που είναι η αλήθεια και που το ψέμα! Ρίξε το βάρος λοιπόν στις θρησκευτικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε ταλαιπωρήσει σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει με τον ορθό τρόπο και πρέπει να διορθωθούν. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν «εμπλοκές» σε ένα περιουσιακό θέμα.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να… μην διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητά σου, αφού πρώτον δεν θα γίνουν και δεύτερον επειδή αξίζει να επικεντρωθείς και να βυθιστείς είτε στην θρησκευτική κατάνυξη της ημέρας, είτε σε παρεχόμενες υπηρεσίες ευεξίας. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τεχνικές γνώσεις ή δεξιότητες που απέκτησες στο παρελθόν αφού θα σου χρειαστούν άμεσα. Επιπλέον, ένα μέσον που χρησιμοποιείς δεν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να… μην το κουνήσεις ρούπι!

Τοξότης

Σε πρώτη φάση, ο Ερμής στον Κριό απαλύνει τις εντάσεις και σου προσφέρει κάποιες «ειδυλλιακές» στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα ένα συναισθηματικό «άνοιγμα» να σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Ύστερα όμως θα έρθουν τα… δύσκολα, ιδιαίτερα αν αποκαλυφθούν κάποιες «πονηριές», είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε βάζει στην διαδικασία να ξαναδείς ένα οικονομικό ζήτημα κι ίσως τελικά εξαναγκαστείς να κάνεις υποχωρήσεις ώστε να αποτρέψεις δυσάρεστους περιορισμούς και… αποκλεισμούς!

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Κριό φέρνει μια αναμπουμπούλα στο σπίτι ή την οικογένεια σου, δες την όμως σαν μια ευκαιρία για να αποκαλυφθούν ψέματα και… ουτοπίες! Κατά τα άλλα η ημέρα προσφέρεται για διακοσμητικές εργασίες, πάρε ωστόσο και τα δέοντα μέτρα ασφαλείας στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει ακόμη πιο προνοητικό/η, αφού κάποια πράγματα που έδειχναν εύκολα και απλά, τελικά «κολλάνε» και θα χρειαστεί να τα ξαναπιάσεις από την αρχή. Μέσα βέβαια σε αυτό το πισωγύρισμα, όλο και κάτι νέο θα προσέξεις και το οποίο είχε διαφύγει της προσοχής σου.

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Κριό σου φέρνει περισσότερα πήγαινε-έλα, ειδήσεις και κουτσομπολιά, μάλλον όμως στην πλειοψηφία τους πρόκειται για fake news ή εντελώς άχρηστες πληροφορίες. Επιπλέον, αν ταξιδέψεις ή εξέλθεις, υπάρχει περίπτωση να περιπλανιέσαι άσκοπα κι από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να μείνεις εντός και να διαλογιστείς-προσευχηθείς, μέρα που είναι. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε θέματα υγείας και διατροφής και δείχνει σκόπιμο να… αντισταθείς σε μια παλιά ανθυγιεινή συνήθειά σου, που σε «γυροφέρνει»!

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Κριό «φουντώνει» την καταναλωτική σου διάθεση αλλά το πιθανότερο είναι να κάνεις αγορές ειδών που δεν χρειάζεσαι, καλύπτοντας «πλαστές» ανάγκες. Επιπλέον φαίνεται να έχεις μια ροπή προς τα… λαθραία ή το «μαύρο χρήμα» αλλά δεν αποκλείεται να πέσεις και θύμα μιας «ξεγυρισμένης» απάτης! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε πιο «δοκιμασμένες» φιλίες και συλλογικές δράσεις, αφού είναι πολύ πιθανό να απογοητευθείς από άτομα ή φορείς, που διαχώρισαν την θέση τους και αποχώρησαν από ένα εγχείρημα την τελευταία στιγμή.

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας