Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στον Τοξότη και, κόντρα στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας, εμείς αισθανόμαστε να μας κατακλύζει αισιοδοξία, ενθουσιασμός, ανεμελιά και διάθεση για καλοπέραση και καινούργιες περιπέτειες. Όταν, μάλιστα, συναντηθεί με τον Δία, όλα αυτά τα αισθήματα θα πολλαπλασιαστούν. Το κέφι, το γέλιο, οι ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάμε, αλλά και νέες γνωριμίες που θα κάνουμε θα μας κάνουν να νιώσουμε γεμάτοι και απεριόριστοι, αφού η ανάγκη μας να είμαστε ελεύθεροι, να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας και να επεκταθούμε θα αυξηθεί στο μέγιστο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Τοξότες είστε στα καλύτερά σας! Χρησιμοποιείστε την άνεσή σας στην επικοινωνία και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την προσοχή που παίρνετε.
Παρθένοι, Δίδυμοι, Ιχθύες θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα επιπολαιότητας ή ανώριμες συμπεριφορές που θα σας εκνευρίσουν.
Ταύροι και Σκορπιοί ένα μικρό άνοιγμα θα σας ωφελήσει οικονομικά ή ερωτικά. Μπείτε στο παιχνίδι και μην το σκέφτεστε πολύ γιατί ίσως είναι αυτό το «τσακ» που θα σας φέρει κοντά στην επιτυχία.

Κριός

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Χείρωνα στο ζώδιό σου να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο και αναζητητή της… αγκαλιάς, ίσως μάλιστα να νιώσεις έτοιμος/η για να συνδέσεις την ζωή σου με κάποιον/α άλλον/η! Επιπλέον είναι πιθανό να ασχοληθείς με το παρελθόν και ζητήματα της Παράδοσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με ταξίδια και χαρούμενες στιγμές, ενώ είναι πιθανό να ωφεληθείς από την επαφή σου με ξένους/ες. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις ένα νέο μέσον αλλά και να σερφάρεις στο διαδίκτυο, διά… πάσαν χρήση!

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Τοξότη θα έχεις ευκολότερα πρόσβαση στα… λεφτά των άλλων ή σε πηγές χρηματοδότησης και με την τύχη που σε συνοδεύει μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις άμεσα και είδη ή αγαθά που σου λείπουν και πάντα ονειρευόσουν! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σε οδηγεί σε μια… κρυφή αγκαλιά, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα των αδυναμιών σου και «κολλήσεις» συναισθηματικά. Επιπλέον, σε παραπέμπει τόσο στην αποκάλυψη κάποιων μυστικών, όσο και σε παραδοσιακές συνταγές υγείας κι ομορφιάς, που καλείσαι να χρησιμοποιήσεις.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Τοξότη να σηματοδοτεί τον… πολλαπλασιασμό των διαθέσιμων επιλογών σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, φρόντισε ωστόσο να μην σπαταλήσεις το πλεονέκτημά σου σε επουσιώδη θέματα αλλά να… βγάλεις και κάτι από όλο αυτό! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα από το παρελθόν σου κι ότι προκύψει! Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια που έχει ως αντικείμενό της την Παράδοση.

Καρκίνος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα τονώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, δρομολογώντας συναντήσεις κι επαφές με πρόσωπα που πέρα από τις δεξιότητές τους, διεκδικούν και μια… περίοπτη θέση στην καρδιά σου. Ίσως μάλιστα να συνεχίσετε μαζί κάτι που είχε μείνει ημιτελές στο παρελθόν, χτίζοντας μια νέα παράδοση. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη να ευνοεί τα εργασιακά σου, είναι πιθανό να «ανοίξουν» οι δουλειές σου, θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στην υγεία σου, αποφεύγοντας να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με πρόσθετες «υποχρεώσεις»!

Λέων

Η Σελήνη στον Τοξότη σου προσφέρει ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα ως προς το «ευ ζην» αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά, ανεξάρτητα με το αν και πόσο θα… μείνουν! Επιπλέον, αναμένονται ευχάριστα στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει αρκετά νοσταλγικό και ευαίσθητο/η στις προσεγγίσεις σου κι είναι πιθανό να περάσεις όμορφες και τρυφερές στιγμές σε ένα ταξίδι, ίσως μάλιστα να ξαναβρεθείς με πρόσωπα που δείχνουν διατεθειμένα να κάνουν ένα come back στην ζωή σου.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει καλά «μαντάτα» ως προς την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειας σου, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα αρχή με την στήριξη των οικείων σου. Επιπλέον, είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου, να αναμορφώσεις-εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να πετύχεις μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις ασφαλιστικά ή φορολογικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα υλικής μα και συναισθηματικής αξίας, κάνοντας την… προίκα σου!

Ζυγός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα ενισχύει την τάση σου για… ζευγάρωμα, ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια σχέση ή προοπτική του παρελθόντος, ύστερα από κάτι «ζεστό» που θα νοιώσεις. Όσο για τις συνεργασίες σου, προηγούνται εκείνες με «βετεράνους» ή πρεσβύτερους, αφού αυτοί/ες διαθέτουν την σοφία που αναζητάς! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότηανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια και διασκεδαστικές εξόδους επιπλέον είναι πιθανό να σου παρασχεθούν ποικίλες διευκολύνσεις αλλά και να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση των εισοδημάτων σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να κάνεις και κάποιες έξτρα αγορές, καλύπτοντας ανάγκες και επιθυμίες, τόσο δικές σου, όσο και των αγαπημένων σου. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα διαμορφώνει ένα κλίμα ομοψυχίας στα εργασιακά σου κι από αυτό το πλησίασμα μπορεί να βγουν πολλά καλά για την συνέχεια. Επιπλέον μπορεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό αλλά και τις συμβουλές κάποιων παλαιότερων, είτε σε σχέση με τις δουλειές σου, είτε για ένα θέμα υγείας ή διατροφής που σε απασχολεί.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει ακόμη περισσότερο την τύχη σου και συμβάλλει θετικά στην προβολή σου, την οποία βέβαια μπορείς να την κερδίσεις τόσο με «χαζομάρες» που προκαλούν το γέλιο, όσο και λίγο πιο… σοβαρά πράγματα! Κατά τα άλλα η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια, εκδρομές κι εξόδους. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευσυγκίνητο/η, με «κίνδυνο» να υποκύψεις σε συναισθηματικές αδυναμίες, πολύ περισσότερο που φέρνει στην ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για το… οτιδήποτε!

Αιγόκερως

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σηματοδοτεί όμορφες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με την συναισθηματική επαφή και τα μοιράσματα να κυριαρχούν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να «στήσεις» ένα σπιτικό αλλά και για να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη συμβάλλει σε αποκαλύψεις μυστικών, ενώ δεν αποκλείεται να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο! Επιπλέον όμως μπορεί να σου φέρει και κάποιες μικρές ενοχλήσεις στην υγεία σου, γι’ αυτό ξεκουράσου και μην «ζορίζεις» τα πράγματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες και ανεξάρτητα με την ποιότητά τους, που δεν θα είναι πάντα η… καλύτερη, οι δημόσιες σχέσεις και οι παρέες σου γίνονται το «κλειδί» της προόδου σου, δες λοιπόν θετικά το ενδεχόμενο να λειτουργήσεις ομαδικά, συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα προσδίδει ένα νοσταλγικό και emotional προφίλ στις επαφές και τις εξόδους σου, ίσως μάλιστα να σε πλαισιώσουν και πρόσωπα από το παρελθόν σου ή κάποια… νέα με τα οποία θα γίνουν μοιράσματα και θα έρθετε πολύ κοντά!

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Τοξότη καλείσαι να αξιοποιήσεις τα προσόντα αλλά και την καλή σου τύχη, όχι βέβαια για να απολαμβάνεις μόνον την ζωή σου αλλά και για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα, τόσο τον εαυτό σου, όσο και την δουλειά σου.  Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σου φέρνει «δώρα και προικιά», ενώ και οι αγορές που θα κάνεις θα στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου αλλά ίσως και στην ικανοποίηση ενός προσώπου, που το θέλεις… ακόμη πιο κοντά σου!

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας