Ταύροι, η εποχή της άνοιξης θα σας κάνει να κινητοποιηθείτε για έναν νέο επαγγελματικό δρόμο. Οι ενέργειες που θα γίνουν, θα είναι ανανεωμένες και γεμάτες αισιοδοξία.

Καρκίνοι, οι μπόρες του παρελθόντος, αισθάνεστε ότι έχουν μείνει πίσω και τώρα εσείς χαράζετε μία νέα αρχή, στην προσωπική σας ζωή.

Τα πράγματα γύρω σας, γίνονται πιο αισιόδοξα.

Λέοντες, η θέληση για ζωή και οι επιθυμίες σας, είναι τα κίνητρα για να αξιοποιήσετε τις πολυάριθμες δυνατότητές σας και να υπερβείτε τον εαυτό σας, σε θέματα που χαράζουν μία θετική σταδιοδρομία.

Αφήστε τα προβλήματα του παρελθόντος και κοιτάξτε με αισιοδοξία το μέλλον σας.

ΚΡΙΟΣ

Η επίσκεψη σε πρωτόγνωρα μέρη με τον σύντροφο σας, θα βοηθήσει να βρεθείτε πιο κοντά και να εμβαθύνετε στα συναισθήματά σας, βγάζοντας τα στην επιφάνεια. Τα ξεκαθαρίσματα θα γίνουν με ευκολία, αφού θα καταθέσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας και θα επαναπροσδιορίσουν την στάση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία σας απέναντι στα προβλήματα των άλλων, ενδυναμώνει την πρόθεσή σας να βοηθήσετε και να ακούσετε τις ανησυχίες τους. Ο τρόπος που τους πλησιάζετε, θα φέρει μία ουσιαστική αλλαγή στην σχέση σας. Ταυτόχρονα όμως, μπορείτε να δείτε και τα προσωπικά σας, εξετάζοντας τα από μία διαφορετική πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορείτε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να οδηγηθείτε σε παλιές ιστορίες που σας χάρισαν ευτυχισμένες στιγμές. Η επαναφορά των σχέσεων αυτών, θα γίνει με μία πιο ώριμη σκέψη και θα καθιερώσει ένα ανανεωμένο τρόπο επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συζητήσεις που έχετε κάνει από το παρελθόν, για θέματα που αφορούν την σχέση σας, έχουν δώσει μία τελική ευθεία. Οι γνώμες των τρίτων, σήμερα, δεν μπορούν να συμπαρασταθούν στην επίλυση που επιθυμείτε, αντιθέτως ίσως προκαλέσουν επιπρόσθετα θέματα. Μείνετε μακριά από όλους και εστιάστε σε όσα σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Η θετική εντύπωση που θέλετε να δώσετε στους αγαπημένους σας, θα υπάρξει αν εκφράσετε την αγάπη σας με διάφορους τρόπους, που θα τους κάνουν ευτυχισμένους. Η κίνηση αυτή, σας δίνει χαρά και αισιοδοξία, γεμίζοντας τον ψυχικό σας κόσμο με πληρότητα συναισθημάτων. Εκφράστε αυτό που θέλετε να τους πείτε, χωρίς να ανατρέχετε σε ενδοιασμούς και ανασφάλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συναντήσεις σε χώρους που σας εμπνέουν, θα βελτιώσει την σχέση με τον σύντροφό σας και θα αισθανθείτε πιο ελεύθερα, ώστε να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Η στάση σας αυτή, θα βοηθήσει ουσιαστικά την σχέση σας και θα κατανοήσετε περισσότερα για σας.

ΖΥΓΟΣ

Μία ανυπότακτη διάθεση, θα σας κάνει να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας και να τους δείξετε την αγάπη σας με έναν διαφορετικό τρόπο. Εμπιστευτείτε άτομα που έχουν δείξει μία θετική εικόνα προς το πρόσωπό σας και ζητήστε τους την συμβουλή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συνέπεια, θα είναι το στίγμα στις συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει για να φέρουν τα κατάλληλα αποτελέσματα. Μπορεί να συμβούν απρόοπτα πράγματα και να σας διεγείρουν την παρατηρητικότητα, κάνοντάς σας περισσότερο επιφυλακτικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία αυστηρότητα και μία ψυχρότητα, θα εμφανιστεί στο κοντινό σας περιβάλλον από παρεξηγήσεις που προϋπήρξαν στο παρελθόν. Αφήστε την μέρα να περάσει ανώδυνα, χωρίς να κάνετε αναλυτικές συζητήσεις και μείνετε σε πιο επιφανειακά θέματα, που σας ενώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανταπόκριση συναισθημάτων που θα βρείτε από την πλευρά των προσώπων που σας ενδιαφέρουν θα είναι θετική, όσο εσείς δείχνετε σίγουροι για το πώς αισθάνεστε για τα συγκεκριμένα άτομα. Συνεχίστε να κάνετε συζητήσεις που θα ξεκαθαρίσουν την σχέση σας, χωρίς να αφήσουν εκκρεμότητες ανάμεσά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, σας βοηθάει η μέρα να βάλετε σε μία τάξη όσα σας μπερδεύουν στην προσωπική σας ζωή και σας κρατάνε πίσω. Μία αναδρομή στο παρελθόν, είναι η κατάλληλη για να σας κάνει να εστιάσετε σε λάθη και να τα αποδεχτείτε, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας αστάθεια, μπορεί να εμποδίσει την ώριμη σκέψη σας, για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε στους άλλους γύρω σας. Μην αφήνετε την ψυχολογική σας κατάσταση να συμμετέχει σε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Βρείτε τρόπους να ηρεμήσετε και μετά βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

0 0 vote
Article Rating

menclinic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments