Κριοί, μην εκπλαγείτε αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας να θέλει να στραφεί σε ενέργειες που είναι αντισυμβατικού χαρακτήρα. Ταύροι, ο διαλογισμός είναι αυτό που έχετε ανάγκη, για να δώσετε ώθηση στον εαυτό σας να πάει ψηλά, εφόσον έχετε προσπαθήσει να ξανασυστηθείτε μαζί του, τίποτα μετά δεν θα σας είναι ακατόρθωτο. Καρκίνοι, η ρεαλιστική ματιά, θα είναι το στοιχείο που θα σας ακολουθήσει στα σχέδιά σας, δίνοντας στην πρακτική σας σκέψη το βάθος που χρειάζεται να βρει την άκρη του νήματος.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, σήμερα, θα σας χαρίσει αρκετά απρόοπτα τα οποία θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο αισιόδοξα. Μπορεί να ζήσετε έναν νέο έρωτα, γεμάτο περιπέτεια και να σας ξυπνήσει την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θυμηθείτε όμως, ότι μπορεί να τελειώσει γρήγορα όπως ξεκίνησε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία δυσκολία στην έκφρασή σας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας, το οποίο οφείλεται στην συναισθηματική φόρτιση που σας έχουν προκαλέσει η προσωπική σας κατάσταση. Η αστάθεια των ιδεών σας, έχει προέλθει από την έλλειψη υπομονής που δείχνετε αυτό το διάστημα, μέχρι ο στόχος σας να επιτελεστεί. Απλά δείτε τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τρόπος που σκέφτεστε να κινηθείτε σήμερα, είναι λίγο ακραίος σε σχέση με τα σχέδια που έχετε στο πλάνο σας, να υλοποιηθούν. Η διασκέδαση και η ψυχαγωγία, είναι σε πρώτη αναζήτηση των επιθυμιών σας, οργανώνοντας παράλληλα συναντήσεις με τους φίλους ή τους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογία σας, θα σας οδηγήσει σε καθυστερήσεις κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, μειώνοντας την ζωτική σας ενέργεια. Ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, για κάποια νέα σας σχέδια, κυρίως στη επεξεργασία τους. Πιστέψετε στις ικανότητές σας και απομακρυνθείτε από ανασφάλειες.

ΛΕΩΝ

Οι υπερκαταναλωτικές σας συνήθειες, μπορεί να σας προκαλέσουν μία ασταθή κατάσταση στον οικονομικό σας τομέα. Μπορεί να επιθυμείτε να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας, με δώρα και εκπλήξεις, δεν πρέπει όμως να φανείτε παρορμητικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σκέψη σας να πλησιάσετε τον σύντροφο σας και να συζητήσετε μαζί του, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες που θα βελτιώσουν την σχέση σας. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και αποφύγετε λεπτομέρειες, που θα σας χαρακτηρίσουν υπερβολικούς.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να δείξετε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας και να διορθώσετε το επικοινωνιακό χάσμα, που σας έχει απομακρύνει αυτό το διάστημα από κοντινά σας πρόσωπα. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και δώστε τον απαραίτητο χρόνο στην σχέση σας, αλλάζοντας την εικόνα που έχει σχηματιστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το οικογενειακό σας περιβάλλον, μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, κάποια πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε, από την κατάσταση που σας δυσκολεύει. Συζητήστε, με άτομα που εμπιστεύεστε και ακούστε τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία νοσταλγική διάθεση, σας οδηγεί στην επανένωση με πρόσωπα από το παρελθόν. Οι σκέψεις σας, σας οδηγούν σε περισσότερη ωριμότητα και σαφήνεια για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε στο μέλλον. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν, θα δώσουν απτά συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αίσθηση ελέγχου, από υφιστάμενα πρόσωπα ή το γύρω περιβάλλον στον επαγγελματικό σας χώρο, θα είναι έντονη και θα σας κρατήσει σε απόσταση από παρορμητικές κινήσεις. Ίσως δεχθείτε βοήθεια, από μεγαλύτερα άτομα που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν με φιλικά σας πρόσωπα, θα σας αλλάξουν την διάθεση και θα δώσουν μία χαρούμενη νότα, στην ημέρα σας. Προσέξτε όμως την συμπεριφορά σας, γιατί οι παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν, μπορεί να οφείλονται στην δική σας πλευρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα θέματα που σας απασχολούν, σας φέρνουν σε αδιέξοδο και σας αποπροσανατολίζουν από την εύρεση μιας καλής λύσης. Η ψυχοσύνθεσή σας, είναι επιβαρυμένη αυτή την περίοδο και δεν μπορείτε να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις, σε ότι σας ανησυχεί. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και δώστε τον απαραίτητο χρόνο.

0 0 vote
Article Rating

menclinic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments