ΚΡΙΟΣ

Τα νέα για εσένα το διήμερο αυτό είναι υπέροχα, με τον Άρη να περνά στον επικοινωνιακό Δίδυμο , έχεις την ακατανίκητη επιθυμία για δράση και αλλαγές. Θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να απομακρύνεις τη ρουτίνα από το δεσμό σου. Το διήμερο αυτό ενδείκνυται λοιπόν για εξόδους ή κοντινές αποδράσεις προκειμένου να ανανεωθείτε, αναλαμβάνεις τα ηνία της σχέσης και σε καμία περίπτωση δεν θα μείνετε σπίτι δευτερόλεπτο.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Κριέ μου, η είσοδος του Άρη στους Διδύμους σου αλλάζει τη διάθεση εντελώς. Σε ωθεί σε δράση, εξόδους, παρέες, γνωριμίες και γιατί όχι στη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Η σχέση αυτή θα χαρακτηρίζεται από έντονη ερωτική έλξη και η αρχή της θα γίνει με έναν παράξενο τρόπο. Η διαφορετικότητα στην επικοινωνία σας είναι αυτό που θα σας φέρει κοντά και θα σας ενώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό για εσένα Ταύρε μου φαντάζει αλλά και είναι μια όαση. Πέρασες μεγάλες φουρτούνες στη σχέση σου και όχι μόνο, ταλαιπωρήθηκες πάρα πολύ με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και τώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ορθοδρομεί στους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει πως η επικοινωνία σου με το ταίρι σου καλυτερεύει και γίνεστε και οι δυο σας πιο συναισθηματικοί. Έρχεστε πιο κοντά με το χάδι και τα όμορφα λόγια, βρίσκετε κοινά σημεία και αφήνετε πίσω σας ότι επισκίασε τη μεταξύ σας επικοινωνία.

Από αυτό το διήμερο και έπειτα έχεις το ελεύθερο να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, δεν θα σου πω «Μη» γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος, γυρνά σε ορθή πορεία και όποια νέα γνωριμία κάνεις μπορείς να επενδύσεις σε κάτι πιο σοβαρό. Δεν θα σε αποτρέψω λοιπόν αλλά ίσα – ίσα θα σε παροτρύνω να αφεθείς σε μια τρυφερή και άκρως συναισθηματική επικοινωνία που μπορείς να έχεις το διήμερο αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η στιγμή να σου πάνε όλα δεξιά, από αυτό το διήμερο το σκηνικό αλλάζει πολύ στα αισθηματικά σου. Οι λόγοι που μπορείς να χαμογελάς είναι πολλοί και ξεκινώ από τον Άρη που περνά στο ζώδιό σου και σου φέρνει αέρα ανανέωσης και αλλαγής στη σχέση σου. Δεύτερος λόγος είναι ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σου και γυρνά επιτέλους σε ορθή πορεία, πράγμα που σημαίνει πως μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και τρίτος λόγος είναι η Σελήνη η οποία θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Για να μην στα πολυλογώ πρόκειται για ένα αισιόδοξο και άκρως ερωτικό διήμερο.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και εσύ υποδέχεσαι με μεγάλη χαρά τον Άρη στο ζώδιό σου. Μιλάμε για ένα πολύ δυνατό και με ανεβασμένη διάθεση διήμερο. Χαρακτηρίζεται από δράση και ενέργεια, επίσης το διήμερο αυτό είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις πάνω από μια νέα γνωριμία και αυτό σημαίνει πως αν θες να δημιουργήσεις μια νέα σχέση ίσως διχαστείς. Προσοχή στην επιλογή που θα κάνεις και στην τελική απόφαση που θα πάρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου ότι αρνητικό βίωσες στη σχέση σου και όποια αναποδιά σου χάλασε τη διάθεση. Ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία στους Ιχθύς και τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές σίγουρα αναστέναξες με ανακούφιση. Θα ξεκινήσει μια πολύ όμορφη και συναισθηματική περίοδος για εσένα και αρχής γενομένης από αυτό το διήμερο που βλέπεις ότι στη σχέση σου έρχεται επιτέλους η γαλήνη και η ηρεμία. Είναι ένα καλό διάστημα να προχωρήσετε σχέδια που αφήσατε στη μέση ή λόγω ανάδρομου είχατε αναβολές.

Για εσένα αγαπημένε μου και πολύ ταλαιπωρημένε Καρκίνε, επιτέλους ήρθε η στιγμή να δεις φως στο σκοτάδι. Θα βγεις σιγά – σιγά από το καβούκι σου και θα αφήσεις χωρίς φόβο πλέον τον εαυτό σου ελεύθερο. Τα καλά νέα για εσένα και την αισθηματική σου ζωή είναι ότι ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία έτσι αν επιθυμείς να γυρίσεις σελίδα στα αισθηματικά σου και όχι κάποιο πισωγύρισμα στο ερωτικό σου παρελθόν, θα στεφθεί με επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Τα καλά νέα για εσένα Παρθένε μου είναι πως ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους, σε ένα πολύ δραστήριο και κοινωνικό ζώδιο και σε βοηθά να βγεις από τη ρουτίνα. Έχεις δυναμισμό αυτό το διήμερο και αισθάνεσαι πως μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου στόχο. Δεν είναι μόνο η αισιοδοξία που σε πλημυρίζει, είναι και η ανανέωση και η αλλαγή στη σχέση σου που θα την βλέπεις καθημερινά. Το διήμερο αυτό σε ωθεί να κάνεις πράγματα πρωτόγνωρα και πολύ διαφορετικά με τη σχέση σου.

Για εσένα Λέοντα μου που είσαι μόνος –η , το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται να σου φέρει τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου αρχικά και έπειτα και σε πρακτικό επίπεδο. Η διάθεση σου θα είναι ανεβασμένη στα ύψη μιας και ο Άρης περνά στους Διδύμους και σου ζητά γεμάτες μπαταρίες για δράση. Ο έρωτας αυτό το διήμερο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αν σου αρέσει ένα άτομο δεν θα διστάσεις καθόλου να δείξεις τις προθέσεις σου. Φλερτάρεις με κάθε τρόπο και χωρίς δισταγμό καθόλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε για εσένα αυτό το διήμερο οι απόψεις διίστανται για το πώς θα περάσεις και θα είναι ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο. Από την μια ο Ερμής σε ορθή πορεία επιτέλους, φέρνει την γαλήνη και την ηρεμία στο δεσμό σου, ισορροπείς μέσα σου και νιώθεις πως η αρμονία σας χτύπησε την πόρτα, όμως αυτός ο Άρης στον Δίδυμο δεν σου ταιριάζει καθόλου. Όσο μπορείς, ότι και αν ακούσεις από το ταίρι σου μην έχεις επικριτική στάση ή αδιάλλακτη συμπεριφορά.

Για εσένα Παρθένε μου που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο σε κάνει να αναζητάς το χάδι, την τρυφερότητα και τα αληθινά συναισθήματα. Ο Ερμής ορθοδρομεί στον συναισθηματικό Ιχθύ. Και εκεί που επιζητάς έναν άνθρωπο να σου κρατά το χέρι, αυτός ο Άρης στον Δίδυμο σε κάνει να βάζεις πάρα πολλά όρια σε νέες γνωριμίες, να έχεις πολύ αυστηρά κριτήρια σε μια νέα επιλογή με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις τελικά αυτό που ψάχνεις.

ΖΥΓΟΣ

Για εσένα Ζυγέ μου το διήμερο αυτό είναι πραγματικά υπέροχο, τι να σου πρωτοπώ! Ξεκινώ με το μεγάλο γεγονός που σε επηρεάζει πολύ και είναι ο Άρης που περνά στους Διδύμους, σημαίνει αλλαγή πλεύσης στα συναισθήματα σου. Αφήνεις πίσω σου εκείνο τον αρνητισμό και την κακή διάθεση και αναλαμβάνεις δράση. Επίσης η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό Υδροχόο πράγμα που σημαίνει πως θα πάρεις το ταίρι σου και θα περάστε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Ζυγέ μου, αυτό το διήμερο είναι πραγματικά ιδανικό. Με την Σελήνη να είναι στον Υδροχόο και τον Άρη να περνά στους Διδύμους έχεις απίστευτη ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο να βρεις αυτό που ψάχνεις στον έρωτα. Το δύσκολο είναι πως έχεις πάνω από μια επιλογές να σου αρέσουν και να σε ελκύουν άτομα, θα είναι ένα πολύ κοινωνικό διήμερο με πάρα πολλές νέες γνωριμίες. Η απόφαση είναι μόνο δική σου στο ποιο άτομο θα γίνει το εκλεκτό της καρδιάς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σου έχω ευχάριστα νέα αγαπημένε μου Σκορπιέ, ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία στον Ιχθύ, η αισθηματική σου ζωή αποκτά ουσιαστικό νόημα. Έρχεται η ηρεμία, η γαλήνη αλλά και η έκφραση των συναισθημάτων σου στο ταίρι σου. Έχεις ανάγκη από έμπρακτη αγάπη και δεν διστάζεις να τη ζητήσεις, είναι ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο που μια ρομαντική βόλτα ή μια ανοιχτή συζήτηση με τον άνθρωπο σου να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ.

Για εσένα Σκορπιέ μου το διήμερο αυτό, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες να κάνεις μια νέα και τρυφερή γνωριμία, η ανάγκη σου για ζεστασιά και οικειότητα σε ωθεί να κάνεις το πρώτο βήμα και να σπάσεις τον πάγο. Δεν θα διστάσεις να δείξεις την έλξη σου προκειμένου να πλησιάσεις ένα πρόσωπο και να δημιουργηθεί κάτι ερωτικό ανάμεσα σας. Ο τρόπος που το κάνεις είναι πάντα διακριτικός αλλά έχεις ένα ακαταμάχητο μυστήριο που σε περιβάλλει και αυτό είναι το μεγάλο σου ατού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσένα Τοξότη μου το διήμερο αυτό είναι κάπως περίεργο θα έλεγα, αυτός ο Άρης που εισέρχεται στους Διδύμους δεν θα έλεγα ότι σε ευνοεί και πολύ. Προσπαθείς με έναν όχι και τόσο διπλωματικό τρόπο να υπερισχύσεις στο ταίρι σου και να περάσεις απόψεις και ιδέες με αδιαλλαξία. Όλα αυτά που σου αναφέρω επειδή μιλάμε για αστρολογία και αυτό σημαίνει πως μιλάμε για τάση, πάει να πει ότι μπορείς να αποφύγεις τις συγκρούσεις με το ταίρι σου και να μην μπεις στη διαδικασία έντονου διαλόγου αυτό το διήμερο.

Για εσένα Τοξότη μου που είσαι μόνος-η, ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει κάπως παραπάνω επιλεκτικό και αυτό σημαίνει πως δεν θα σου είναι τόσο εύκολο στο να προχωρήσει μια νέα γνωριμία σου ή ένα πρόσωπο που μπορεί να σου αρέσει να βάζεις παραπάνω όρια. Είναι πολύ καλό να θέτεις τα προσωπικά σου όρια και να μην θες κάποιος-α να μπορεί να τα προσπεράσει, όμως αυτό σημαίνει πως περιορίζονται οι επιλογές που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον Ιχθύ επιτέλους σε ορθή πορεία!!! Τέλος λοιπόν από αυτό το διήμερο στην ταλαιπωρία και κυρίως στην ασυνεννοησία που είχες με το ταίρι σου. Έχεις ανάγκη από εδώ και στο εξής να ζήσεις τρυφερές στιγμές. Θα δεις ότι αλλάζεις ακόμη και στα θέλω σου, ακόμη και στον τρόπο που ζητάς κάποιες επιθυμίες σου να πραγματοποιηθούν. Γενικά είσαι χαρακτήρας που δεν εκφράζεις τις ανάγκες σου, όμως από αυτό το διήμερο δειλά – δειλά δείχνεις ότι έχεις ανάγκη από συναίσθημα.

Για εσένα Αιγόκερε μου που είσαι μόνος-η αλλά θέλεις να κάνεις μια νέα και αξιόλογη αρχή, για εσένα που θες λίγο ρομαντισμό, ένα χάδι ή μια καλή κουβέντα, τώρα που ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία στον Ιχθύ μπορείς να επενδύσεις σε κάτι νέο. Δημιούργησε τις συνθήκες (να βγεις για ένα ποτό), άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν μέσα στο διήμερο για να μπορέσει η γνωριμία αυτή να προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό και με μεγαλύτερη διάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο και όπως καλά καταλαβαίνεις ετοιμάσου για ένα ξέφρενο Σαββατοκύριακο με πολύ κοινωνικότητα, παρέες, γέλια και ερωτισμό. Θα περάσεις με το ταίρι σου ένα πολύ ενωτικό Σαββατοκύριακο και πολύ καυτό θα έλεγα. Αν είστε καιρό μαζί με τη σχέση σου και η ρουτίνα σας έχει κάπως καταβάλει, αυτό το διήμερο είναι μια καλή αφορμή να ζωντανέψει το πάθος σας. Θα αισθανθείς ότι εκτός από έναν ερωτικό σύντροφο έχεις και ένα φιλικό σου άτομο που τα βρίσκεται πολύ καλά σε όλους τους τομείς.

Αν είσαι μόνος-η Υδροχόε μου, αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα είναι πραγματικά γεμάτο ευκαιρίες για νέους έρωτες και φλερτ. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, άρα όπως καταλαβαίνεις είναι όλα υπέρ σου. Είναι ένα κοινωνικό και παιχνιδιάρικο διήμερο, δεν κολλάς να δείξεις τα αισθήματα σου σε κάποιο άτομο που μπορεί να θεωρήσεις εσύ ότι σου κάνει το κλικ. Μην ξεχάσεις ότι ο Άρης περνά στους Διδύμους και αυτό σε βοηθά να κεντρίσεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου απλά και μόνο με τον τρόπο που επικοινωνείς και μιλάς.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής που τόσο σε ταλαιπώρησε γυρνά σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, η ανακούφιση σου σίγουρα θα είναι μεγάλη και η γαλήνη επιστρέφει στο δεσμό σου ή μήπως όχι; Η αλήθεια είναι πως από αυτό το διήμερο ο Άρης περνά στους Διδύμους και αυτό εσένα δεν σε βοηθά και πολύ, δεν σε κάνει να περνάς και ευχάριστες στιγμές με τα ταίρι σου. Έχεις μια διάθεση κάπως επικριτική και σαν «να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου», να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου ναι μεν κάποιος να μην ξεπερνά τα όρια σου αλλά να μην έχεις και ευέξαπτη διάθεση.

Για εσένα Ιχθύ που είσαι καιρός μόνος-η και θες τώρα που γυρνά ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ορθή πορεία να βρεις και εσύ έναν άνθρωπο να ηρεμίσεις και να νιώσεις τρυφερές στιγμές. Μπορεί να σου συμβεί αυτό και να μην είναι απαραίτητα κάποια επιστροφή από το παρελθόν αρκεί τα θέλω σου στο ποιο άτομο θα έρθει κοντά σου να μην είναι άκρως περιοριστικά. Ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει να μην θες να γίνεις ελαστικός-ή με τις προδιαγραφές που ζητάς να πληροί ένα πρόσωπο για να σταθεί πλάι σου. Όσο μπορείς δώσε ευκαιρίες σε μια νέα γνωριμία και δεν θα χάσεις.

0 0 vote
Article Rating

menclinic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments