Κριός

Καλείσαι να «κλέψεις» χρόνο για την ξεκούραση σου, μακριά από όσα σε φθείρουν ψυχικά. Ίσως μάλιστα να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο ή να ενεργοποιηθεί ο «φύλακας άγγελός σου», γι’ αυτό δώσε μεγαλύτερη σημασία στα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν. Παράλληλα, πιέζεσαι να δώσεις έμφαση σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στην καριέρα και το κοινωνικό σου προφίλ.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει πιο υποψιασμένο/η στις φιλίες αλλά και στις συλλογικές δράσεις σου, αφού κάτι ύποπτο «παίζεται» πίσω από την πλάτη σου και κάποιος/α πάει να επωφεληθεί προσωπικά σε βάρος σου, ποντάροντας στα αγνότερα των αισθημάτων σου. Στον αντίποδα, θα μπορέσεις να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει να πρωταγωνιστείς σε μια σειρά από καταστάσεις, που παρότι δείχνουν το αντίθετο δεν θα είναι τελικά επωφελείς για σένα, γι’ αυτό καλό είναι να τηρήσεις στάση αναμονής. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν θέλεις να κρύψεις μια δική σου ατέλεια ή αδυναμία, θα τα καταφέρεις! Παράλληλα, σε πιέζεσαι να κλείσεις «τρύπες» στον ισολογισμό σου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι πιο «ψυλλιασμένος/η» στις επαφές σου, ενώ στις μετακινήσεις σου ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από λάθη ή αστοχίες, γι’ αυτό επικεντρώσου περισσότερο στις καλλιτεχνικές ή πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, αν δεν μπορέσεις να αποφύγεις κάτι που δεν σου… πολυαρέσει, δώσε ιδιαίτερη σημασία στα «ψιλά γράμματα».

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σου θυμίζει πως δεν παίζουν όλοι τίμια κι αν δεν προσέξεις είναι πιθανό να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Επιπλέον είναι πιθανό να προβείς σε αχρείαστες αγορές και το καλύτερο θα ήταν να μην βιαστείς και να βολευτείς με αυτά που ήδη έχεις. Παράλληλα, επείγει να «προσγειωθείς» στα εργασιακά σου, αφού τα θέματά σου δεν λύνονται με ευχολόγια.

Παρθένος

Δημιουργείται «θολούρα» και ασάφεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και πρόσεξε μήπως τελικά σε εκμεταλλευθούν. Από την άλλη πλευρά θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις το ταλέντο σου στην εμψύχωση ατόμων αλλά και σε κάθε είδους καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική δράση. Παράλληλα, όμως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Ζυγός

Το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία και η διατροφή σου, φρόντισε λοιπόν να προσέξεις τι τρως ή τι πίνεις και να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε ενδεχόμενες ιώσεις ή μολύνσεις. Μπορεί ωστόσο όλα αυτά να αφορούν σε έναν δικό σου άνθρωπο, αφού ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου δεν θέλει και πολύ για να σου φέρει μια στενοχώρια που θα σε «ρίξει» ψυχολογικά.

Σκορπιός

Γίνεσαι πολύ πιο «φευγάτος/η» και ρομαντικός/η και θα δυσκολευτείς αρκετά για να δεις τον… λάκκο που έχει η φάβα στα προσωπικά σου. Από την άλλη πλευρά, οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου βρίσκονται στο φόρτε τους κι ίσως έχεις μια μοναδική έμπνευση. Την ίδια στιγμή βέβαια, οφείλεις να είσαι τυπικός στις συναλλαγές σου, αφού σήμερα δεν συγχωρούνται λάθη και αφηρημάδες.

Τοξότης

Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς να επηρεάζει τις εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι κάτι για το οποίο πάσχισες σε αυτόν τον τομέα δεν ήταν… γραφτό να γίνει! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να αναδείξεις τις ανθρωπιστικές κλίσεις σου δημιουργώντας ένα φιλόξενο κατάλυμα για άτομα που περνούν δύσκολα.

Αιγόκερως

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να δώσεις λειτουργικές λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν και δεν έχεις παρά να επιδείξεις τον δέοντα επαγγελματισμό. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να μη θεωρείς δεδομένες τις αγνές προθέσεις ατόμων του περιβάλλοντός σου, ας είσαι λοιπόν πιο υποψιασμένος/η για εκείνα που γίνονται και δεν λέγονται!

Υδροχόος

Σήμερα ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας δόλιας πρακτικής που αποσκοπεί στην υφαρπαγή των κεκτημένων σου, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι άτομα που δείχνουν «έντιμα» και είναι μέσα στα χαμόγελα. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, αφού η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει επιρρεπή σε καταναλωτικά «ολισθήματα».

Ιχθύες

Ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες καταστάσεις που από την μια πλευρά θα σε… μπερδέψουν, αν δεν έχεις συγκεκριμένη στόχευση κι αφεθείς στην κυκλοθυμία σου. Από την άλλη όμως θα εμψυχώσεις κόσμο που υποφέρει μοιράζοντας αισιόδοξα και ενθαρρυντικά μηνύματα, ενώ το… τέλειο για σένα θα ήταν το να εντρυφήσεις σε θεάματα ή ακροάματα, ικανά να σε «ταξιδέψουν» και να τέρψουν την ψυχή σου!

0 0 vote
Article Rating

menclinic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments