Κριοί, η αυταρχικότητα παράλληλα με την καχυποψία, είναι τα εμπόδια που μπορούν να ξεπροβάλλουν μία ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Οι συζητήσεις σας, θα πρέπει να έχουν ένα ήπιο κλίμα, για να δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε τις διαθέσεις μεταξύ σας.

Καρκίνοι, ενώ έχετε την θέληση να ακολουθήσετε νέους κανόνες στην σχέση σας, οι εμμονές του παρελθόντος διαμορφώνουν μία άλλη εικόνα, που μπορεί να επηρεάσει την αρμονία μεταξύ σας.

Λέοντες, οι επιχειρηματικές σας ιδέες θα προβληθούν με σθένος και θα αποφύγουν τις ανιαρές προτάσεις που θα σας περιθωριοποιήσουν. Η ισχύ του χαρακτήρα σας είναι το δυναμικό σας στοιχείο για να τις στηρίξετε.

ΚΡΙΟΣ

Η τάξη που είστε διατεθειμένοι να βάλετε στον οικονομικό σας τομέα, θα σας ανακουφίσει από εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν. Οι ριψοκίνδυνες ενέργειες που ίσως έχετε κάνει στο παρελθόν, σας έχουν φέρει μία μικρή απόγνωση και πρέπει να εστιάσετε στον τρόπο που θα τις επιλύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αισθήματα που τρέφετε για τα άτομα που υπάρχουν στην ζωή σας, είναι αρκετά μπερδεμένα και θα πρέπει να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε μία συζήτηση μαζί τους, με την οποία θα καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα που θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μοναξιά μπορεί να είναι το μέσο που θα σας φέρει σε επαφή με τον εαυτό σας και θα ακούσετε τα θέλω του. Οι πιέσεις που έχετε δεχθεί από το γύρω περιβάλλον, έχουν στιγματίσει την ψυχολογία σας και σας έχουν αποτρέψει από σκέψεις που μπορούν να σας δώσουν μία βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι απότομες συναισθηματικές αλλαγές επηρεάζουν την σταθερότητα σας και σας δημιουργούν ανασφάλειες. Η συντροφικότητα και η φροντίδα, αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα σας και θα έπρεπε να τα ισορροπήσετε μέσα στην σχέση σας, ώστε να μην υπάρχουν υπερβολές που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Η σκέψη να αναζωπυρώσετε την σχέση σας, είναι αρκετά έντονη σήμερα και οι πράξεις σας θα έχουν αναγνώριση αν καταθέσετε τα αληθινά αισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφό σας. Η συζήτηση αυτή, αν θα γίνει στα πλαίσια μιας εξόδου θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να στραφείτε καθαρά προς τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας που υπήρξαν στο παρελθόν, με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο χώρος που θα εξελιχθούν οι συζητήσεις, θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό προσπαθήστε να είναι οικείος ή ευχάριστος. Δείξτε κατανόηση στον τρόπο συμπεριφοράς, όταν εισχωρεί το άγχος και η αμηχανία.

ΖΥΓΟΣ

Η έλξη που θα νιώσετε σήμερα, θα είναι από άτομα του παρελθόντος που είχατε αναπτύξει μία κοινή πορεία και συνισταμένη. Ίσως μέσα από αυτή την αναδρομή, δημιουργηθεί μία νέα ερωτική σχέση ή ανανεώσετε μια μακροχρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση, θα γίνουν τα κίνητρα που θα διοργανώσετε εξόδους ή εξορμήσεις στην φύση, μαζί με τον αγαπημένο σας. Προσοχή στα άτομα που σας πλησιάζουν αρνητικά και θέλουν να επηρεάσουν την σχέση σας, δυσφημίζοντας εσάς ή τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ρομαντικοί περίπατοι και η γλυκύτητα των τρόπων σας, είναι αυτά που θα συγκινήσουν τον σύντροφό σας, δείχνοντάς του παράλληλα και τα αληθινά συναισθήματα που τρέφετε γι΄ αυτόν. Οι σπατάλες και οι επιπόλαιες κινήσεις, μπορεί να προκαλέσουν μία ανισορροπία στον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εντάσεις που θα εμφανιστούν στην πορεία της ημέρας, προσπαθήστε να τις δείτε με περισσότερη ηρεμία και με λογική, χωρίς να λάβουν μέρος εκνευρισμοί και παρεξηγήσεις. Σήμερα, αισθάνεστε ότι οι καταστάσεις σας πιέζουν αρκετά και δεν έχετε άλλη υπομονή να τις αντιμετωπίσετε. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και βρείτε την ισορροπία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε σήμερα τα πράγματα, είναι αρκετά ονειρικός και ρομαντικός προβάλλοντας έτσι τον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Απομακρυνθείτε όμως από υπερβολές, οι οποίες θα δώσουν το έναυσμα σε πρόσωπα που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν, να κινηθούν ελεύθερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε κάτι συγκλονιστικό που θα σας βγάλει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Το στοιχείο της πρωτοτυπίας, σας χαρακτηρίζει και δίνει έναν αέρα στις κινήσεις σας, οι οποίες πρέπει να θυμάστε ότι χρειάζονται και κάποιο μέτρο για να μην υπερβείτε τα όρια σας. Η μέρα, θα σας αφήσει να δημιουργήσετε.

0 0 vote
Article Rating

menclinic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments