Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έβγαλε τη γλώσσα και έκανε κοροϊδευτικούς μορφασμούς στον αντίπαλό του την ώρα που εκείνος του απηύθυνε το λόγο – Την επόμενη μέρα, μαινόμενος ο Έντι Παλόκα σηκώθηκε και του έριξε την μπογιά

Την εξήγηση για το περιστατικό με την μπογιά που δέχθηκε στο πρόσωπο ο Εντι Ράμα στην αλβανική Βουλή, δίνει βίντεο που εστιάζει στον Αλβανό πρωθυπουργό και την συμπεριφορά του προς τους αντιπάλους του, κατά την διάρκεια της διήμερης επεισοδιακής συνεδρίασης.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει αλβανική ιστοσελίδα στο Instagram, ο Ράμα κορόιδευε τον αντίπαλό του Έντι Παλόκα, βγάζοντάς του την γλώσσα (!), ενώ εκείνος του απεύθυνε το λόγο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης.

Στο βίντεο ο Ράμα φαίνεται, όχι μόνο να βγάζει την γλώσσα σαν παιδάκι, αλλά και να κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο που «συνοδεύει« την κοροϊδία αυτή!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προηγείται της επίθεσης του Έντι Παλόκα με μπογιά στον Αλβανό πρωθυπουργό και κατά πολλούς…. εξηγεί την οργή του, μαζί με την αποστροφή του πρωθυπουργού που αποκάλεσε τον πρόεδρο του Δημοκρατικού κόμματος, του κόμματος του Παλόκα, Λουλζί Μπάσα ως «μικρό παιδί που δεν ξέρει τι λέει».

Αυτή ήταν και η αφορμή που ο Παλόκα έφυγε γρήγορα από τη θέση του και σημάδεψε τον Ράμα με σύριγγα που περιείχε μπογιά.

Η συζήτηση στο αλβανικό κοινοβούλιο αφορούσε την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ο Εντι Ράμα σχολίασε με τις φράσεις αυτές, «το παιδί που μόλις μίλησε όχι μόνο δε σκέφτεται αυτά που λέει αλλά πολύ απλά δεν ξέρει τι λέει», τον πολιτικό του αντίπαλο.

0 0 vote
Article Rating

menclinic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments