Ο σάλος που δημιουργήθηκε ύστερα από την ανακοίνωση της παραίτησης του Πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη Μεγάλη Βρετανία. Φυσικά αμέτοχο δεν θα μπορούσε να μείνει και το Μαντάμ Τισό, το μουσείο “σήμα κατατεθέν” του Λονδίνου.

Το Μαντάμ Τισό, αποφάσισε μετά την ανακοίνωση του βασιλικού ζευγαριού,να απομακρύνει τα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ακολουθώντας την ροή της πραγματικότητας απομακρύνθηκαν και από το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής του μουσείου δήλωσε:

“Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδράμε στα αναπάντεχα νέα ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποποιούνται τον ρόλο των “ανώτερων” μελών της βασιλικής οικογένειας» εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ο γενικός διευθυντής του μουσείου Στιβ Ντέιβις.

Αρχής γενομένης σήμερα (Πέμπτη) τα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα εκτίθενται στον χώρο όπου βρίσκονται η βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ”, επισήμανε.

 

Πηγή: www.news247.gr

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας