Παρακάτω σας έχουμε ανεβάσει το σχετικό απόσπασμα μέσα από την ιστοσελίδα της ACS που δηλώνει ότι από 1/4/2020 θα ισχύει επιπρόσθετο κόστος για κάθε μεταφορά.

Προκειμένου να διασφαλίσει την αδιάλειπτη επιχειρησιακή της λειτουργία και να συνεχίσει να εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η εταιρεία είναι αναγκασμένη να επιμερίσει ένα μικρό μόνο μέρος αυτού του λειτουργικού κόστους στους Πελάτες της. Ως εκ τούτου, προχωράει προσωρινά, με ισχύ από 1η Απριλίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, στην εφαρμογή Πρόσθετης Χρέωσης Έκτακτης Ανάγκης λόγω COVID-19 για όλες τις αποστολές εσωτερικού, αξίας 0,45€+ΦΠΑ ανά αποστολή.

Αυτό φυσικά έχει κόστος τόσο στον τελικό πελάτη όσο και στην διαδικασία μιας online πώλησης για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Θεωρούμε ότι τέτοιες κινήσεις δεν είναι καλές για την σημερινή κατάσταση και ελπίζουμε να μην το υιοθετήσουν και οι υπόλοιπες εταιρείες ταχυμεταφορών.

Το σχετικό άρθρο θα το βρείτε εδώ:
https://bit.ly/2UvXzZv

Οπότε μην απορείτε από σήμερα αν βρείτε μεγαλύτερα μεταφορικά στο καλάθι αγορών σας κατά την διαδικασία μιας ηλεκτρονικής αγοράς..

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας