Σε υψηλούς τόνους από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης την καταδίκη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από το Πρωτοδικείο Αθηνών για τις δημόσιες καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη σχολίασε.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος συνεργάστηκε ως υπουργός Υγείας με τον Βασίλη Μπεσκένη, κατακεραύνωσε τον Παύλο Πολάκη.

«Ήταν σε αυτή ακριβώς την αίθουσα όπου ο κ. Πολάκης εκτόξευσε τότε τις γνωστές του συκοφαντίες,τη λάσπη και τις ύβρεις  κατά ενός ανθρώπου που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και δεν πρόλαβε να δει σήμερα τη δικαίωσή του για τον πανελλήνιο διασυρμό του. Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα η οποία μίλησε και καταδίκασε τον κ. Πολάκη ως συκοφάντη. Δεν περιμένω οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να δείξουν κανενός είδους ανθρωπισμό και ευαισθησία, έχουν αποδείξει ότι προκειμένου να υπερασπιστούν το κόμμα τους δεν ορρωδούν προ ουδενός. Όμως να ξέρετε όσοι έχουν συκοφαντηθεί και έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη θα δικαιώνονται και η αλήθεια θα λάμψει», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Μάλιστα, αναφερόμενος στο άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών, είπε: «Έχω βάλει στόχο της ζωής μου να αποδείξω στην επόμενη Βουλή ότι το υπάρχον άρθρο 86 είναι ικανό για να βάλει στη φυλακή τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ».

0 0 vote
Article Rating

menclinic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments