Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, σήμερα μιλώντας στον ΑΝΤ1, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των μηνυμάτων και από τον Πάνο Καμμένο, όσον αφορά στην κόντρα του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

«Ό,τι έχει ανταλλαγεί μεταξύ τους υπάρχει», απάντησε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ στην ερώτηση αν ο Πάνος Καμμένος έχει και αυτός μηνύματα του Νίκου Κοτζιά. «Μετά την αποκάλυψη του μεγάλου ψέματος σε βάρος της Μακεδονίας και ενός ολόκληρου λαού, δεν υπήρχε επιστροφή, δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Έπρεπε τα πάντα να δοθούν στο φως και αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία», σημείωσε ο ίδιος.

«Επιτέλους ο κ. Κοτζιάς μετά από πολλούς μήνες και αφού βρέθηκε στριμωγμένος προσπαθεί να ξεφύγει μέσω Δικαιοσύνης», σχολίασε εν συνεχεία ο κ. Τοσουνίδης, σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε χθες ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στον Άρειο Πάγο.

Ερωτηθείς ξανά για το αν θα υπάρξει δημοσιοποίηση SMS από τον Πάνο Καμμένο, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε ότι «θα καταθέσει το αποδεικτικό υλικό και θα δώσει στη δικαιοσύνη την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα». «Ο Πάνος Καμμένος είναι μια ασυμβίβαστη φωνή αλήθειας», τόνισε.

0 0 vote
Article Rating

menclinic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments