Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας παραβρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

«Καθημερινά στη δουλειά μου, συνεργαζόμαστε με ένα πλήθος γυναικών απ’ όλη την Ελλάδα. Γυναίκες που καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στον τριπλό ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της εργαζόμενης. Δυστυχώς έχουν απέναντι τους το ελληνικό κράτος αντί να το έχουν σύμμαχο», δήλωσε από το βήμα της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας.

 «Η ΝΔ έχει σε πρώτη προτεραιότητα τη λύση των προβλημάτων της μέσης ελληνικής οικογένειας, των γυναικών και των παιδιών. Το αποδεικνύει το πρόγραμμά της, αλλά και οι δεκάδες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την χώρα, όπως η σημερινή» τόνισε επίσης η κυρία Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην εκδήλωση  -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην εκδήλωση, τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας παρουσίασαν αναλυτικά η κ. Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής Καστοριάς, η κ. Φωτεινή Αραμπατζή, Βουλευτής Σερρών, η κ.΄Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής, η κ. Σοφία Βούλτεψη και η Αννά Καραμανλή υποψήφιες Βουλευτές στο Νότιο τομέα Αθηνών, η κ. Κατερίνα Μάρκου, υποψήφια ευρωβουλευτής και η κ.΄Ελενα Ράπτη, Βουλευτής στην Α΄Θεσσαλονίκης.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κ. Μ. Συρεγγέλα και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, κ. Χ. Καπετάνος.

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειαςΠλήθος κόσμου στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας.

0 0 vote
Article Rating

menclinic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments