Ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, εξέφρασε σήμερα από την Πάτρα, την αισιοδοξία του ότι το Ποτάμι «θα είναι η θετική έκπληξη των ευρωεκλογών»,   κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Δυτική Ελλάδα.

Παράλληλα, τόνισε ότι «στην κοινωνία υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που πιστεύει στην Ευρώπη, που πιστεύει στην αλλαγή, που πιστεύει στο βήμα μπροστά, και ελπίζουμε ότι με αυτό τον κόσμο θα συναντηθούμε».

Οι ευρωεκλογές

«Έπειτα από μία τέτοια ευρωπαϊκή πορεία και συνέπεια που έχει δείξει το Ποτάμι, υπερασπιζόμενο τις ευρωπαϊκές θέσεις, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να εισπράξουμε, εκτός από τη συμπάθεια του κόσμου, και την ψήφο του» επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές την «μάχη των μαχών».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε, με αφορμή τις περιοδείες σε όλη την χώρα, : «Στους πολίτες λέω μόνο κάτι: Αρνούμαστε το σημερινό καθεστώς, αλλά δεν θέλουμε να επιστρέψουμε και στο προηγούμενο. Πρέπει να πολεμήσουμε το παλιό και να κατασκευάσουμε κάτι νέο, με μαγιά το Ποτάμι και τους συμμάχους του, που έχουν αποφασίσει ότι η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει οριστικά σελίδα μετά τα μνημόνια και να μη μοιράζεται στους συντηρητικούς και στους δημαγωγούς της αριστεράς.»

«Μας ανησυχεί η άνοδος της ακροδεξιάς στη χώρα μας, στην Ευρώπη, όπως μας ανησυχεί το έδαφος που κατά στιγμές κερδίζουν οι δημαγωγοί, είτε είναι δημαγωγοί της Αριστεράς, είτε είναι δημαγωγοί της Δεξιάς» απάντησε σε σχετική ερώτηση για την άνοδο της ακροδεξιάς.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές είπε ότι «εμείς δεν πιστεύουμε στα κομματικά χρίσματα. Υπάρχουν περιοχές όπου στηρίζουμε δημάρχους που προέρχονται από διαφορετικά κόμματα, διότι δεν επιλέγουμε με βάση τα κομματικά κριτήρια, αλλά με βάση την αποτελεσματικότητά τους».

Οι εθνικές εκλογές

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι «έχουμε πέντε προτεραιότητες που έχουν να κάνουν με τη φυγή των νέων στο εξωτερικό, την οικονομία, τη σχέση Δημοσίου και κομμάτων, την προστασία του περιβάλλοντος και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα», απάντησε σε άλλη ερώτηση, σχετικά με ποιο κόμμα θα συνεργαζόταν το Ποτάμι αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία μετά τις εθνικές εκλογές.

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας