Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέθεσε εκ μέρους της ΝΔ την πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ έριξε το γάντι στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ : «Είστε και εσείς Πολάκηδες; Είστε με τους πολλούς ή με τους Πολάκηδες; Είστε με την ανθρωπιά, την αξιοσύνη ή με τον αυταρχισμό;», για να καταλήξει: «Κι εσείς αξίζετε καλύτερα από τον κ. Πολάκη, κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι από πρακτικές τύπου Πολάκη πλήττεται και διαβρώνεται η Δημοκρατία, δίνοντας το πλαίσιο της πρότασης μομφής που κατέθεσε κατά του Παύλου Πολάκη.

«Οπουδήποτε στον πολιτισμένο κόσμο δεν θα χρειαζόταν πρόταση μομφής, καθώς σε ανάλογο περιστατικό ο υπουργός θα είχε πάει σπίτι του» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε: «Ο Πολακισμός είναι φασισμός και μια δημοκρατική Βουλή οφείλει να καταδικάσει».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό. «Ο Τσίπρας όχι μόνο έσπευσε να καλύψει τον Παύλο Πολάκη, αλλά ταυτίστηκε απόλυτα μαζί του». Σημείωσε, δε, ότι προσέβαλε όλους τους κρητικούς χαρακτηρίζοντας «αψύ σφακιανό» τον Παύλο Πολάκη , σημειώνοντας ότι «η κρητική λεβεντιά δεν έχει καμία σχέση με τον θρασύδειλο τραμπούκο Παύλο Πολάκη».

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας