Συνέντευξη τύπου στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή δίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Πάνος Καμμένος, μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθεί η εκλογική συνεργασία του Τάκη Μπαλτάκου στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους είχαν συναντηθεί τον περασμένο Ιανουάριο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτό, με τον κύριο Μπαλτάκο τότε να δηλώνει πως «η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα καθαρά Δεξιό».

«Έχουμε στενή σχέση και κοινούς προβληματισμούς με τον κ. Μπαλτάκο. Η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών μας οδηγεί να πούμε ότι συμπολίτευση και ΝΔ  παραδίδουν το όνομα «Μακεδονία» στην γειτονική χώρα. Εμείς είμαστε αντίθετοι όπως αντίθετοι είναι και μεγάλη μερίδα της κεντροδεξιάς.

Με τον κ. Μπαλτάκο μοιραστήκαμε προβληματισμούς και έχουμε ανοίξει διάλογο για συνεργασία που μπορεί να οδηγήσει σε κοινή προσπάθεια στο μέλλον. Μιλάμε για εκλογική συνεργασία» είχε δηλώσει τότε ο κ. Καμμένος.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεργασία Καμμένου – Μπαλτάκου δεν αφορά στον συνιδρυτή του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» Δημήτρη Καμμένο και πως ο Τάκης Μπαλτάκος θα παραιτηθεί από το κόμμα που μόλις πριν από πέντε μήνες ίδρυσε μαζί του.

0 0 vote
Article Rating

menclinic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments