Σε ασυμβίβαστο φαίνεται να έχουν φτάσει η Περιφειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

Η Περιφέρεια Αττικής σήμερα με απόφασή της ακυρώνει τις προγραμματισμένες εξετάσεις Και η ταλαιπωρία για τους οδηγούς…συνεχίζεται επ’ αόριστον.

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής, βάσει του οποίου “παγώνουν” εκ νέου οι εξετάσεις για τα διπλώματα οδήγησης και παράλληλα ζητά την αναστολή της εφαρμογής του νόμου έως ότου λυθούν τα σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει.

Απαιτούνται ειδικά ασφαλιστικά συμβόλαια που δεν υπάρχουν αυτή της στιγμή στην αγορά καθώς και απευθύνεται έκκλιση προς όλους τους αρμόδιους φορείς να προσαρμοστούν στο νέο πλαίσιο μέχρι και σήμερα 12 Μαρτίου κάτι που επίσης κρίνεται ανέφικτο.

Με αφορμές τα παραπάνω φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλανε έντονη διαμάχη μεταξύ της Περιφεριάρχη και του Υπουργού καθόλη τη διάρκεια που ετοιμαζόταν το νομοσχέδιο, μιας και είχε καθυστερήσει να κατατεθεί σε σχέση με τις πρώτες δηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα έβαζε “φρένο” εξετάσεις αφήνωντας μετέωρους τους εκπαιδευτές οδήγησης και τους επαγγελματίες οδηγούς για περισσότερες από 100ημέρες.

 

 

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας