Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογική περιφέρεια Νοτίου Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών θα είναι η δημοσιογράφος Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου, που συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και επισφράγισε την υποψηφιότητά της.

Η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά και είναι μητέρα δύο παιδιών.  Έχει παρουσιάσει πολλές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Από το 2014 είναι Head Of Special Editions στο Huffpost.gr, μία από τις μεγαλύτερες Ηλεκτρονικές Εφημερίδες παγκοσμίως προβάλλοντας σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα. Πιο συγκεκριμένα εκδίδει το ετήσιο λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλλει τους φιλάνθρωπους και τα ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο.To 2018 δημιούργησε το πρώτο ειδησεογραφικό site στη χώρα μας για τα νέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης www.dinamiprosforas.gr, και το πρώτο web portal που φέρνει σε επαφή τους εθελοντές και τα ιδρύματα.

Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης.

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας