Αποφάσισα τις προάλλες να κατέβω παραλία γιατί για να είμαστε ειλικρινείς, το μπετόν το καλοκαίρι δεν διαφέρει πολύ από τα κάρβουνα όταν θέλουμε να ψήσουμε τα κοψίδια.

Αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια να βρισκόμαστε σε ένα νησί κατηφορίζουμε προς τα νότια, ή σε όποια κατεύθυνση μπορούμε να βρούμε μια ξέρα με νερό. Και αφού χαλαρώσουμε και απολαύσουμε την παραλία, αρχίζουμε να παρατηρούμε το αντίθετο φύλο είτε με στόχο να φλερτάρουμε ή να θαυμάσουμε ή απλά να δούμε κάτι καινούργιο και διαφορετικό.

Και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα, ανδρικά κορμιά με διογκωμένο στήθος, πλάτη και κορμό από τη γυμναστική (και όχι μόνο) με αδύνατα πόδια. Γυναίκες με εμφανώς γυμνασμένους γλουτούς αλλά χωρίς έμφαση στο υπόλοιπο σώμα. Το θέαμα έρχεται να το καλύψει Tattoo και piercing σε διάφορα σημεία του σώματος που στόχο έχουν να εντυπωσιάσουν αλλά και να τονίσουν σημεία του σώματος. Η τρέλα με selfie sticks σε διάφορες, ενίοτε σαχλές πόζες είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Εδώ θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι υπέρ του grooming και από τα 2 φύλα, οι σκηνές των πατεράδων μας να είναι αρκούδες στην παραλία ακόμα με στοιχειώνουν. Όπως θεωρώ ότι ένα καλόγουστο piercing και tattoo είναι πολύ ωραίο θέαμα, καλόγουστο και τολμώ να πω αρκετά sexy.

Ωστόσο ένα ωραίο καλοσχηματισμένο σώμα που είναι αποτέλεσμα ενός σωστού προγράμματος εκγύμνασης,  θα είναι ωραίο θέαμα διαχρονικά, ενώ οι τερατογενέσεις των Γυμναστηρίων θα αποφέρουν γέλιο, χλευασμό και άβολες ματιές. Σε αυτό το σημείο θα γυρίσω 10 χρόνια πίσω όταν ήμουν φοιτητής του ΤΕΦΑΑ, που ένας καθηγητής μας έλεγε: ‘’Στα γυμναστήρια για να είσαι καλός γύμνασε τους γλουτούς στις  γυναίκες και το στήθος πλάτη στους άντρες και δεν θα πεινάσεις ποτέ’’.

Αφού λοιπόν αποδεχτούμε ότι το πρόβλημα πηγάζει και από λάθος αξιώσεις πελατών, αλλά και τη σιωπηρή αποδοχή τους από τους επαγγελματίες του Fitness, είναι καιρός να αλλάξουμε σελίδα και να ξεπεράσουμε αυτή την τρέλα που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια.

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας