Ο ποδοσφαιρικός ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε από τη NOVA το βίντεο του πρόσφατου αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και με συνοπτικές διαδικασίες, άσκησε δίωξη στον Πέτρο Μάνταλο για “ανάρμοστη διαγωγή” για τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ της ισοφάρισης από την ομάδα του.

Ο διεθνής μέσος κλήθηκε σε απολογία για το μεσημέρι της Πέμπτης (7/2), μαζί με την ΑΕΚ που έχει κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών της, με το ίδιο άρθρο με το οποίο είχαν καθίσει στο σκαμνί του πειθαρχικού οργάνου, στον α’ γύρο, και είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική Πασχαλάκης και Φορτούνης.

Ο Μάνταλος λοιπόν, εφόσον τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, που είναι είναι το πιθανότερο σενάριο, και η απόφαση βγει άμεσα, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο που είναι προγραμματισμένος για την ίδια μέρα (19.30). Σε διαφορετική περίπτωση θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον ΟΦΗ , την Κυριακή (10/2) για το πρωτάθλημα. Θέμα απουσίας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν υφίσταται.

Αντίθετα, δεν ασκήθηκε δίωξη στον Μπακασέτα λόγω αμφιβολιών.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρου Μάνταλου για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ. 5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 7-2-2019 και ώρα 13:00 τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο, σε συνέχεια πειθαρχικής δίωξης του υπευθύνου ασκήσεως διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων.

Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6936/6-2-2019 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 7-2-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας