Εξαιρετικά ενεργός και δυνατός εμφανίζεται ο Γιώργος Πατούλης, αρκετούς μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο πολιτικός που στα μάτια πολλών είναι «παντού ταυτόχρονα» προχωράει δυναμικά, με τις δημοσκοπήσεις  να τον βγάζουν ήδη 14 μονάδες μπροστά από την δεύτερη σε σειρά Ρένα Δούρου, την τωρινή περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με κύκλους της ΝΔ πάει για αυτοδυναμία, ενώ πολλοί θεωρούν πως θα υπάρξει ακόμα και νίκη την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Με αυτόν τον τρόπο η Νέα Δημοκρατία δίνει βάση στα μεγάλα σημεία ενδιαφέροντος της χώρας και πάει να «πάρει» την πρώτη Κυριακή στα εξής σημεία: Περιφέρεια Αττικής με φαβορί τον Γιώργο Πατούλη, Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης με φαβορί τον Απόστολο Τζιτζικώστα, Δήμο Αθηναίων με φαβορί τον Κώστα Μπακογιάννη και Δήμο Θεσσαλονίκης με τον Νίκο Ταχιάο, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για αυτοδυναμία ακόμα και στις εθνικές εκλογές.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη συνταγή του Πατούλη τόσο δυνατή;

Το δέσιμό της.

Η αιχμή του δόρατος δεν είναι άλλη από τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών. Είχε δηλώσει άλλωστε και πριν την υποψηφιότητά του μεγάλο ενδιαφέρον για την Αθήνα, αφού ο ίδιος έχει μεγαλώσει στα Πετράλωνα και προάγει εδώ και χρόνια το Μητροπολιτικό στοιχείο.

Τέσσερα είναι τα μεγάλα «όπλα» του Πατούλη στον Κεντρικό Τομέα και δεν είναι παρά προσωπικές στρατηγικές επιλογές στο ψηφοδέλτιό του.

  1. Χάρης Ρώμας

Παλιός φίλος του Γιώργου Πατούλη από τα φοιτητικά του χρόνια που σπούδαζαν μαζί Ιατρική, ο Χάρης Ρώμας θα στηρίξει τον συνδυασμό «Νέα Αρχή» προάγοντας το κομμάτι του Πολιτισμού και φέρνοντας μαζί του όλη την λαμπρότητα ενός αγαπημένου celebrity. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φέρει μαζί του κόσμο που λατρεύει την δουλειά του και τον ακολουθεί χρόνια τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση.

  1. Παναγιώτης Μήλας – Punisher

 Λίγοι τον γνωρίζουν με το πραγματικό του όνομα. Όλοι σχεδόν όμως τον γνωρίζουν ως τον Punisher, τον φιλόζωο εθελοντή που δίνει φωνή και δικαιοσύνη στα ζώα που το έχουν ανάγκη και ‘τιμωρεί’ όσους τα κακοποιούν. Αν και πολύ συχνά κυνηγημένος από την δικαιοσύνη, αλλά διεκδικητής της ηθικής έχει πολλούς υποστηρικτές στο φιλοζωικό του έργο, ακόμα και άτομα που δεν εντάσσονται σε κάποια πολιτική ομάδα. Ο Μήλας στην «Νέα Αρχή» προάγει το κομμάτι του Ακτιβισμού, του Περιβάλλοντος και της Φιλοζωίας πέρα από κάθε στερεότυπο.

  1. Κίμων Λογοθέτης

 Ο Κίμωνας Λογοθέτης δίνει ομολογουμένως το «γκάζι» στον σχηματισμό. Ως Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Εκπαιδευτών Οδηγών της Αθήνας, δραστηριοποιείται στα ιδιαίτερα προβλήματα του χώρου της εκπαίδευσης και της οδικής ασφάλειας. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα και γνωρίζει σε βάθος τόσο τον κόσμο της όσο και τον ιδιαίτερο τομέα των μεταφορών της που είναι ίσως και η άμεση ανάγκη της Περιφέρειας. Ως νέο πρόσωπο και σε ηλικία και στην πολιτική φέρνει μαζί του όλον αυτό τον απλό κόσμο της Περιφέρειας που έχει ανάγκη να ακουστεί. Η υποψηφιότητα αυτή προάγει τόσο την Ασφάλεια των Μεταφορών όσο και την Βιώσιμη Κινητικότητα. 

  1. Γιώργος Δημόπουλος

 Ο Γιώργος Δημόπουλος ενσαρκώνει το γνωστό σε όλους γνωμικό «ο παλιός είναι αλλιώς». Ενωτικός, με χρόνια πείρας σε κεραίες θέσεις της Αυτοδιοίκησης ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος επί σειρά ετών στο Δήμο Αθηναίων είναι από τα πρώτα ονόματα υποψηφίων που ανακοινώθηκαν από την «Νέα Αρχή» και φέρνει μαζί του όλη την εμπειρία της Αυτοδιοίκησης, της Διαχείρισης, των Υποδομών και της Καθαριότητας.  Αξίζει να σημειωθεί πως είναι πολύ δυνατό χαρτί και για την ιδιαίτερη επιστήμη του, την Χημεία, καθώς έχει διατελέσει για χρόνια Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας