Εγκλημα-σοκ στα Πετράλωνα: «Σκότωσα τον νονό μου γιατί χτυπούσε τη μάνα μου -Το έκανα όταν κοιμόταν»

0
64908

Εξελίξεις γύρω από το έγκλημα-σοκ στα Πετράλωνα, όταν ένας 21χρονος σκότωσε τον 52χρονο νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV, ο 21χρονος φέρεται να είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να σκοτώσει τον 52χρονο, επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του. Όταν οι αστυνομικοί ρωτούσαν επιμόνως τον 21χρονο γιατί σκότωσε τον νονό του, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι το έκανε επειδή ο 52χρονος ξυλοκοπούσε τη μητέρα του και γενικώς την κακομεταχειριζόταν.

Μάλιστα, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να σκοτώσει τον 52χρονο και απλώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Αυτή η στιγμή ήρθε, όπως ο ίδιος είπε, όταν είδε τον νονό του να κοιμάται. Τότε πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, του κατάφερε απανωτές μαχαιριές και στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον πέταξε σε κάδο έξω από το σπίτι του. Ο 21χρονος είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι δεν θα μπορέσουν να βρουν το μαχαίρι του εγκλήματος, γιατί το ξεφορτώθηκε αμέσως μετά τη δολοφονία του 52χρονου νονού του.
Οι κάμερες από το σημείο επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του δράστη ότι πέταξε τον νονό του στα σκουπίδια, καθώς σε αυτές φάνηκε ο 21χρονος να πετά σακούλα σε κάδο απορριμμάτων στις 01:44 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως, αίσθηση προκάλεσε το  γεγονός ότι η μητέρα όταν ρωτήθηκε από κατοίκους της περιοχής της γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες ο 52χρονος, απάντησε πως μάλλον θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της. Η γυναίκα βρίσκεται πλέον κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα η σορός του 52χρονου, ο οποίος φιλοξενείτο στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο βαφτισιμιός με τη μητέρα του, η οποία ήταν ρακοσυλλέκτρια. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται.

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας