Τα πράγματα για τον ΣΚΑΪ δεν πάνε όπως τα περίμεναν, αφού βλέπουν τα προγράμματά τους είτε να… καταποντίζονται από την αρχή, είτε να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα και εν συνεχεία να χάνουν τη δυναμική τους.

Το κανάλι, περίμενε πώς και πώς την πρεμιέρα του Survivor, αλλά και της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη, «Ράδιο Αρβύλα». Οι ιθύνοντες του καναλιού, θεωρούσαν πως είναι δύο πολύ δυνατά προγράμματα, τα οποία θα απέφεραν στον σταθμό τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει στο Φάληρο. Το Survivor δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσελκύσει τους τηλεθεατές και σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποίαυποχρεώνουν τους υπευθύνους του καναλιού σε ριζικές αλλαγές.

Μία από αυτή είναι η επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά όμως ούτε με τους “Ράδιο Αρβύλα” καθώς τα χαμηλά νούμερα του Survivor φαίνεται να επιρεάζουν το σόου της παρέας καθώς παρά το γεγονός πως είναι πρώτοι στα τέταρτα και με ποσοστά που αγγίζουν ή και ξεπερνούν το 20%, αδυνατούν να τα αυξήσουν.

Ο εκνευρισμός του Κανάκη; Πως το Survivor έχει την καλύτερη τηλεοπτικά ζώνη, αυτή των 21:00 αλλά αντί να φαίρνει κόσμο, αυτό φαίνεται… να τον δίωχνει.

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας