Στις 12 Δεκεμβρίου η διασκέδαση αλλάζει μορφή!!! Το CLUB 22, πλήρως ανακαινισμένο, ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό, μ’ ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα. Ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής Αντύπας, ο οποίος επί σειρά ετών βρίσκεται στις επάλξεις, θα τραγουδήσει με την καρδιά του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και όχι μόνο, έτοιμος να διασκεδάσει τον κόσμο όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Μαζί του στη σκηνή θα συναντηθεί ο αριστοτέχνης της κρητικής λύρας, Νίκος Ζωιδάκης, που σε συνδυασμό με τη μοναδική φωνή του, αναμένεται να φτάσει το γλέντι στη κορυφή της διασκέδασης, με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Ο Κώστας Καραφώτης ετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό με τα τραγούδια του, ανεπανάληπτες στιγμές. Δίπλα τους θα βρεθεί η ταλαντούχα τραγουδίστρια Εύα Μιλλή, ο Πρόδρομος και άλλοι νέοι τραγουδιστές, που με τη δική τους πινελιά θα πλαισιώσουν ξεχωριστά το καλλιτεχνικό σχήμα. Οι βραδιές αλλάζουν μορφή διασκέδασης!!! Ετοιμαστείτε!!! Το CLUB 22 θα λειτουργεί Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο. Σας περιμένουμε όλους για μοναδικές βραδιές διασκέδασης, που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κείμενο

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας