Μετράμε κάτι ελάχιστους μήνες από τον περασμένο Οκτώβριο όπου το Facebook είχε πει ότι θα φέρει σύντομα την λειτουργία Dark Mode στον δικό του Messenger. Τώρα έχοντας περάσει και σχεδόν τέσσερις μήνες από τότε, το Facebook ακόμα δεν έχει ξεδιπλώσει αυτό το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό στους χρήστες του.

Λοιπόν, αν και ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων δεν έχει ενεργοποιήσει επίσημα αυτό το χαρακτηριστικό για όλους, υπάρχει ένας τρόπος αντιμετώπισης που σας επιτρέπει να το ενεργοποιήσετε εύκολα από μόνοι σας.

Advertisements

Η σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger μπορεί να ενεργοποιηθεί στέλνοντας ένα emoji φεγγαριού (αυτό: ?) σε μια συνομιλία. Μόλις στείλετε αυτό το emoji, θα δείτε ένα αναδυόμενο μήνυμα στην κορυφή που βγάζει το μήνυμα “You Found Dark Mode!”. Κάτω από αυτό θα είναι ένα κουμπί με “Ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις” γραμμένο σε αυτό. Πατώντας σε αυτό το κουμπί θα μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων του Facebook Messenger. Εκεί θα δείτε μια νέα επιλογή που ονομάζεται “Dark Mode”. Θα έχει ένα κουμπί εναλλαγής ακριβώς δίπλα του, πατώντας το θα ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία.

Μόλις ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία, το Facebook θα εμφανίσει ένα μήνυμα που θα λέει ότι εξακολουθεί να εργάζεται σε αυτήν τη λειτουργία, έτσι ώστε να μην βλέπετε τη σκοτεινή λειτουργία παντού στο Messenger. Μπορεί επίσης να φαίνεται κάπως “σπασμένο” σε ορισμένα μέρη.

menclinic

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of