«Γεια σου Χονγκ Κονγκ!». Με αυτά τα λόγια η Úrsula Corberó, η Τόκιο του La Casa de Papel, αποκάλυψε ποιος ήταν ο προορισμός του τελευταίου της ταξιδιού. Εκεί όμως δεν ήταν μονή, αλλά με τον σύντροφό της ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός.

Πρόκειται για τον Chino Darín, ο οποίος έχει παίξει στην ταινία του Netflix «Μία Νύχτα, 12 Χρόνια». Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν ισπανικά περιοδικά βλέπουμε τους δύο ηθοποιούς πολύ ερωτευμένους να ποζάρουν στο Χονγκ Κονγκ.

Η ηθοποιός ανέβασε στα Instagram Stories της πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι της και μάλιστα σε μία τη βλέπουμε να φιλιέται με τον Darín. Είναι δε τόσα τα συναισθήματα που την πλημμυρίζουν που έβαλε και καρδούλες πάνω στη φωτογραφία, γράφοντας της λέξη Love.

tokio

Στο Χονγκ Κονγκ πέταξε μέσω Ντουμπάι από όπου επίσης ανέβασε διάφορα βίντεο με τον αγαπημένο της, το ένα μάλιστα πάνω στο αυτοκινητάκι που τους μετέφερε στο αεροδρόμιο. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και καιρό και ζουν έναν πολύ έντονο έρωτα. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι είναι και οι δύο πολυάσχολοι, πάντα ξεκλέβουν χρόνο για να βρεθούν μαζί. Σε αυτό το πλαίσιο άλλωστε εντάσσεται και η απόδραση στο Χονγκ Κονγκ.

Ο Chino Darín έχει γεννηθεί στις 14 Ιανουαρίου του 1989 στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, αλλά πλέον ζει στη Μαδρίτη. Με την Úrsula γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας La embajada το 2016.

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας