Πάνος Καλίδης- TUS: Ρεκόρ σε χρόνο dt στις τάσεις του Υoutube το ανατρεπτικό τους τραγούδι «20Κ»!

0
65164

Τα πάνω κάτω έφερε στις τάσεις του Youtube, σε χρόνο dt, το νέο τραγούδι του Πάνου Καλίδη μαζί με τον Tus! Μέσα σε μόλις λίγες ώρες κυκλοφορίας, το «20Κ», εκτοξεύθηκε στη θέση 16 στις τάσεις, με την ανοδική του πορεία σε αυτές, να αποδεικνύει ότι πρόκειται για το hit της χρονιάς.

Με την υπογραφή στη διεύθυνση παραγωγής του Χριστόδουλου Σιγανού, σε μουσική του ίδιου, που συνυπογράφει τους στίχους μαζί με τον Valentino και τον TUS, και την ενορχήστρωση με τον Γιάννη Ιερεμία, το ευφυές «πάντρεμα» της τραπ με την λαϊκή μουσική, βρίσκεται ήδη πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου, κερδίζοντας τις πρώτες 14 ώρες, 52.000 προβολές στο Youtube και εισβάλοντας στην 16η θέση των τάσεων.

Eκατοντάδες χιλιάδες δολάρια by Papoulias Print, σαμπάνιες, πανάκριβα Extreme Tuners αυτοκίνητα, τους «Νightmare Airsoft Team» στα γκάνια, εκρηκτικές χορεύτριες να λικνίζονται, τζακούζι πάρτι στο Zambelis Athens Penthuse Spa, με πρωταγωνιστές σε αυτό τον Πάνο Καλίδη και τον TUS, είναι τα δυνατά σημεία του βιντεοκλίπ, που υπό την σκηνοθεσία του Θάνου Λυμπερόπουλου και της «Ταλιμπάν Productions», απογειώνουν το «20Κ»!

Απολαύστε το ανατρεπτικό «20Κ» του Πάνου Καλίδη με τον TUS, που κυκλοφορεί από τη «Siganos Music».

menclinic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας