Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso από βασικά στελέχη του καναλιού, από τότε που άρχισε π μετάδοση του τρέιλερ, το οποίο καλούσε κάθε νέα και νέο που πιστεύει ότι έχει ταλέντο στο τραγούδι να δηλώσει συμμετοχή στο φιλόδοξο σόου, οι αιτήσεις έχουν φτάσει τις 2.000!

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι καθημερινά κατατίθενται 200 αιτήσεις, κάτι που έχει κάνει την ομάδα παραγωγής να τρίβει τα μάτια της από έκπληξη.

Η δημοσιότητα, η γρήγορη φήμη, το έπαθλο, τα χρήματα, αλλά και η ανεργία στον χώρο της μουσικής έχουν κάνει πολλά παιδιά που λατρεύουν το τραγούδι να ψάχνουν για μια θέση στον ήλιο… Τη στιγμή που οι δισκογραφικές εταιρίες σπάνια βγάζουν νέα CD και τα νυχτερινά κέντρα δουλεύουν τρεις ή δύο φορές την εβδομάδα, τα νέα παιδιά που αγαπούν τη μουσική δεν πτοούνται και ψάχνουν την ευκαιρία στην επαγγελματική καριέρα τους μέσα από τη μικρή οθόνη. Τι κι αν από τα προηγούμενα μουσικά talents shows,  από το «Vοίce» μέχρι και το «Rίsίng star», ακόμη και οι νικητές δεν έχουν κάνει κάποια αξιοσημείωτη διαδρομή στον χώρο της shοwbίz; Η ελπίδα, όπως φαίνεται, πεθαίνει πάντα τελευταία. Άλλωστε, καθένας έχει τη δική του τύχη…

Τη στιγμή που οι τηλεκριτικοί κατηγορούν τα συγκεκριμένα προγράμματα ως μια «μουσική βιομηχανία χωρίς αντίκρισμα» που ανεβάζει τις μετοχές των παρουσιαστών και των κριτών, οι αριθμοί λένε τη δική τους αλήθεια. Η αισιοδοξία των νέων καλλιτεχνών στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης είναι μεγάλη και, παρά τα ρεαλιστικά συμπεράσματα της αγοράς, κανείς δεν το βάζει κάτω. Και μόνο που έγινε γνωστό ότι στην κριτική επιτροπή θα καθίσουν άνθρωποι που έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στο ελληνικό πεντάγραμμο αυξήθηκε θεαματικά η φήμη του «Χ-Factor».

Αν και ακόμη δεν έχουν πέσει οι σχετικές υπογραφές, με το κανάλι έχουν μιλήσει και έχουν συμφωνήσει οι τραγουδιστές Μελίνα Ασλανίδου και Χρήστος Μάστορας, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ενώ το backstage αναλαμβάνει τελικά ο Αρης Μακρής!

Μάλιστα,η ομάδα παραγωγής του «Χ-Factor» έχει ήδη κάνει τις πρώτες οντισιόν και όλα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Η πρεμιέρα αναμένεται τον Μάρτιο, όταν παρουσιαστεί το νέο πρόγραμμα του σταθμού, ώστε να γίνει μια δυναμική συνολική έναρξη με καινούργιες παραγωγές, και η προβολή του θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Στις πρώτες εκπομπές θα μεταδίδονται μαγνητοσκοπημένα επεισόδια από τις οντισιόν, ενώ προς τα τέλη Απριλίου θα αρχίσουν τα Live επεισόδια.

0 0 vote
Article Rating

menclinic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments