Press ESC to close

Αναταραχή στο πολιτικό στερέωμα: Σφοδρές επικρίσεις και αντιπαραθέσεις

Η πολιτική σκηνή της χώρας μας διαπνέεται από έντονες αντιπαραθέσεις και εκτάκτως υψηλούς τόνους, ενισχύοντας τον αίσθημα έντονης πολιτικής επιτάχυνσης. Κυβερνητικά στελέχη κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για "ψέματα σε δημόσια θέα", αποδίδοντας την αιτία στην ανακοίνωσή τους σχετικά με τους υπεύθυνους για την τραγωδία στο Μάτι. Αναφέρονται στο νόμο 5090/2024 που είχε υπογραφεί από τον υπουργό Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδη.

Ωστόσο, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι οι προαναφερόμενοι δεν θα είχαν παραμείνει ελεύθεροι αν δεν είχε ψηφιστεί ο νόμος, ενώ η κυβέρνηση ανταπαντά ότι ο συγκεκριμένος νόμος ήταν ήδη σε ισχύ από την 1η Μαΐου 2024.

Εν τω μεταξύ, η ανακοίνωση της ένταξης του Αρη Σπηλιωτόπουλου στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη προκαλεί αντιδράσεις. Η απάντηση της κυβέρνησης είναι ότι προτεραιότητα έχει η συστράτευση για την εκλογική μάχη.

Σε άλλο πλαίσιο, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σχολιάζοντας την εξέλιξη, αναφέρει με χιουμοριστικό τρόπο ότι "με πήρε η Φον ντερ Λάιεν", εκφράζοντας την έκπληξή του.

Τέλος, η αναφορά της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά, στην περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στα μικρά νησιά του Αιγαίου προκαλεί αντιδράσεις από το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών, το οποίο υπογραμμίζει τη σημασία αυτών των περιοχών ως εθνική δύναμη και ευρωπαϊκή αξία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *