Press ESC to close

Ελ Καμπί: Πρώτος σκόρερ και ηγετική παρουσία στον Ολυμπιακό

Η κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League 1 ολοκληρώθηκε και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί του Ολυμπιακού έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Ο διεθνής φορ κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας για δεύτερη φορά στην τριετή παρουσία του στην Ελλάδα, με 17 γκολ, αποδεικνύοντας την εξαιρετική του ικανότητα μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Η τελευταία αγωνιστική δεν ήταν η καλύτερη για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ. Ωστόσο, η ατομική επίδοση του Ελ Καμπί φώτισε την εικόνα της ομάδας, καθώς ξεπέρασε τα 15 γκολ που είχε πετύχει τις προηγούμενες δύο χρονιές. Στη δεύτερη θέση της λίστας των σκόρερ βρίσκεται ο Λούκα Γιόβιτς της ΑΕΚ με 16 τέρματα, ενώ οι Ταρέμι, Πεντρόζο και Όζμπολτ ακολουθούν με 10 γκολ.

Πέρα από τις επιτυχίες του Ελ Καμπί, ο Κωνσταντής Τζολάκης διακρίνεται και αυτός στον φετινό πρωτάθλημα, καθώς είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού κατέγραψε 2523 λεπτά κάτω από τα δοκάρια, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Η εικόνα του Ολυμπιακού φέτος είναι σταθερή και με σημαντικές ατομικές επιδόσεις, που ανοίγουν το δρόμο για μια εντυπωσιακή συνέχεια. Η συνδυασμένη προσπάθεια των παικτών, όπως ο Ελ Καμπί και ο Τζολάκης, θα είναι καθοριστική για την πορεία της ομάδας στις επόμενες φάσεις του πρωταθλήματος και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *