Press ESC to close

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην Ηγουμενίτσα – Στέφανος Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Δεν πρόκειται να ξεπουλάμε σε ξένους τα λιμάνια

Σίγουρα! Ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε την Ηγουμενίτσα όπου ανέπτυξε τις απόψεις του για την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών. Τονίζει ότι τα λιμάνια αποτελούν δημόσια αγαθά και υποστηρίζει μια υπεύθυνη διαχείριση για το κοινό καλό. Παράλληλα, επισημαίνει τη σημασία της ηθικής στην πολιτική και προωθεί την ανάγκη αποκατάστασης της εμπιστοσύνης των πολιτών. Μιλώντας για την Ευρώπη, επισημαίνει τη σημασία της συνέπειας στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αναπόσπαστο μέρος της και όχι απλώς ως επιλογή.

Κατά τον διάλογο του με πολίτες στην Ηγουμενίτσα, ο Στ. Κασσελάκης σημείωσε επίσης πως το βασικό διακύβευμα για το πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι η ηθική, προκειμένου να επιστρέψει η εμπιστοσύνη: «Η Ελλάδα υστερεί, πάνω απ’ όλα, στην ηθική στην πολιτική. Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται την πολιτική και οι πολιτικοί εκμεταλλεύονται τους πολίτες. Αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει να σταματήσει».

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *