Press ESC to close

Λαμπερά Γενέθλια για τον Μιχάλη Κατρίνη - Μια Βραδιά Ενότητας

Τα λαμπερά γενέθλια του υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλη Κατρίνη, αποτέλεσαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κοινωνικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο κ. Κατρίνης, την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας  γιόρτασε με φίλους, συνεργάτες και υποστηρικτές σε μια λαμπερή βραδιά.  

 

IMG_2469Παρόντες ήταν επίσης πολλοί δημοσιογράφοι, αντανακλώντας το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης για την κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα του κ. Κατρίνη ενόψει των επικείμενων εκλογών του ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου.  

Ο κ. Κατρίνης είχε στο πλευρό του την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τους δύο γιους τους, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.  

IMG_2468
Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ζεστασιά και αισιοδοξία, αντικατοπτρίζοντας το μήνυμα του κ. Κατρίνη για ενότητα και ανανέωση στην πολιτική σκηνή. Άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους - πολίτες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί, έδωσαν το παρών.  

PHOTO-2024-09-04-21-01-45
Μεταξύ άλλων παρευρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρινίκη Θεοδώρου, ο άσσος του ποδοσφαίρου, Λάμπρος Χούτος, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Ελένη Σύρρα. Επίσης, ο επιχειρηματίας και γνωστός στον χώρο της μόδας, Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος. Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων ήταν και ο γνωστός διεθνολόγος Αθανάσιος Γραμμένος.  

 

322e11ac-370b-4f2b-9b82-ead37c05a527

Αυτό που κάνει τον κ. Μιχάλη Κατρίνη να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο η πολιτική του πορεία, αλλά και η προσωπική του σχέση με τον κόσμο. Έχοντας αφιερώσει χρόνια στο να ακούει και να συνδέεται με τους πολίτες, ο κ. Κατρίνης κερδίζει συνεχώς την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.    
IMG_2471

Οι κοινωνικές του σχέσεις δεν περιορίζονται σε πολιτικούς κύκλους, αλλά εκτείνονται σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας, αποδεικνύοντας την ικανότητά του να ενώνει διαφορετικούς χώρους και να εμπνέει εμπιστοσύνη. IMG_2470
 

IMG_2472

Με την αμέριστη υποστήριξη των πολιτών, η πορεία του κ. Μιχάλη Κατρίνη στην πολιτική σκηνή φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά κεφάλαια να γράψει.  

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *