Press ESC to close

Οι τελευταίες λέξεις της 63χρονης στη Χαλκίδα στον δολοφόνο της: «Τι κάνεις; Σε αγαπάω»

Στη δημοσιότητα βγήκαν οι τελευταίες δραματικές στιγμές της 63χρονης στη Χαλκίδα, που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο κολλητό της κόρης της με μαχαίρι.

Ο δολοφόνος, που θα απολογηθεί την Παρασκευή, ήταν από το στενό περιβάλλον της γυναίκας, την οποία σκότωσε στο σπίτι της. Η 63χρονη, σοκαρισμένη, του φώναζε πως τον αγαπάει ενώ της επιτίθετο.

«Τι κάνεις; Σ’ αγαπάω»
Ο κατηγορούμενος περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 63χρονης: «Είδα την κυρία Μαρία όρθια με το πι. Όταν με είδε, με ρώτησε τι θέλω. Θόλωσα και την έσπρωξα από τις σκάλες. Φώναζε “Βοήθεια, τι κάνεις; Σ’ αγαπάω”. Τότε πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι και την χτύπησα στον λαιμό πολλές φορές για να σταματήσει».

Τι έκανε μετά το έγκλημα ο δολοφόνος
Ο 37χρονος περιέγραψε τις κινήσεις του μετά το έγκλημα: «Μετά έψαξα για λεφτά. Βρήκα περίπου 7.000 ευρώ και έφυγα. Τα έπαιξα στον τζόγο».

Ένα αποτύπωμα που βρέθηκε στο σπίτι του θύματος ήταν το πρώτο επιβαρυντικό στοιχείο.

Σχεδίασε τη ληστεία πίνοντας καφέ με την κόρη της 63χρονης
Ο δολοφόνος σχεδίασε τη ληστεία πίνοντας καφέ με την κόρη του θύματος. Κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να περιφέρεται κοντά στο σπίτι πριν και μετά το έγκλημα, με διαφορά 21 λεπτών. Στη συνέχεια, πήγε σε καφέ και έπαιξε τυχερά παιχνίδια.

Το πρωί της δολοφονίας, πήγε με την κόρη του θύματος για καφέ. Εκείνη του είπε πως θα άφηνε τα κλειδιά για το άτομο που θα φρόντιζε τη μητέρα της. Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, πιστεύοντας πως η ληστεία θα ήταν εύκολη.
 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *